Foto's Bali – door Frank (van IkFotograag.nl)
Foto's Bali – door Frank (van IkFotograag.nl)

Foto's Bali – door Frank (van IkFotograag.nl)

Mijn foto’s van Bali staan voor een deel eindelijk online. Het heeft door omstandigheden even geduurd, maar ik ben eindelijk zover. Ik heb heel veel foto’s, en ook nog vind ik er te veel, mooi genoeg om op de website te plaatsen. Kiezen is dus moeilijk. Wat ik uitgezocht heb vind je op mijn site IkFotograag.nl. Het zijn er ongeveer zo’n 200. De persoonlijke kiekjes heb ik maar weg gelaten. Die zijn alleen leuk voor ons zelf. Ik moest onderhand wel online met ze, want de volgende vakantie komt er al weer aan. Zodra Me! weer terug is, dan ben ik eindelijk weer eens aan de beurt. Zo wisselen Me! en ik elkaar zo’n beetje af. We zijn beiden Vakantieman. Klik hieronder om doorgelinkt te worden naar mijn site.

Klik op de afbeelding, om naar www.ikfotograag.nl te gaan

e


15 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.