Foto's Bali – door Frank (van IkFotograag.nl)

Mijn foto’s van Bali staan voor een deel eindelijk online. Het heeft door omstandigheden even geduurd, maar ik ben eindelijk zover. Ik heb heel veel foto’s, en ook nog vind ik er te veel, mooi genoeg om op de website te plaatsen. Kiezen is dus moeilijk. Wat ik uitgezocht heb vind je op mijn site IkFotograag.nl. Het zijn er ongeveer zo’n 200. De persoonlijke kiekjes heb ik maar weg gelaten. Die zijn alleen leuk voor ons zelf. Ik moest onderhand wel online met ze, want de volgende vakantie komt er al weer aan. Zodra Me! weer terug is, dan ben ik eindelijk weer eens aan de beurt. Zo wisselen Me! en ik elkaar zo’n beetje af. We zijn beiden Vakantieman. Klik hieronder om doorgelinkt te worden naar mijn site.

Klik op de afbeelding, om naar www.ikfotograag.nl te gaan

e


15 Comments

 1. Ik moet ook altijd kiezen, en elke zaterdag laat ik mijn wekelijkse keus zien. Zo heeft een ieder zijn manier.

 2. Mooi hoor, toch zet ik mijn fotos gewoon in een boek… in de kast.

 3. ik heb er even de tijd voor genomen,
  wat een mooie foto,s heb je gemaakt,
  dat zwembad ziet er zo gaaf uit

 4. Ik ga hier nog effe de tijd voor nemen om al die foto,s op m,n gemak te bekijken.

 5. Een mooi aantal foto’s! Echt een beetje vanalles wat: mens, landschap, dier, gebouw…
  Ook van de maes en sate geproefd?

 6. Je kan nu ook makkelijk zo’n fotoalbum laten maken of een collage, dat is ook wel tof vind ik.

 7. Het is altijd moeilijk een selectie te maken…

 8. Fraai Frank! Die staat bij de favorieten om af en toe nog eens lekker naar te kijken!

 9. dat ga ik allemaal eens rustig bekijken…..

 10. Dat zijn prachtige foto’s geworden.

 11. Tegenwoordig is het te gemakkelijk som om foto’s te maken. Veel foto’s bedoel ik dan

 12. Daar zijn er best een paar bij die kunnen meedoen aan de vakantiefotowedstrijd…

 13. Mooie foto’s …!!!
  Dus voor jou kan de vakantie van Me niet snel genoeg gaan..!!
  Haha, zal hij het zeker niet mee eens zijn.

Geef een reactie