Auto's – BMW 320 (1937-1938)(click picture) BMW 320 1938

De BWW 320i waarin ik mij momenteel verplaats heeft ook een voorganger. Laat ik deze in Berlijn tegenkomen op de Kurferstendamm. Deze BMW 320 cabrio ontstond in 1937 als tweedeurs cabrio op basis van de BMW 326. Gezien de tijd werd het een korte geschiedenis, na 1635 exemplaren was het in 1939 einde oefening. De wagen koste destijds 5250 mark er lag, net zoals in mijn BMW, een zescilinder motor in. De auto stond opgesteld in de etalage en ik mocht de kans niet voorbij laten gaan om hier foto’s van te maken. Voor de verkoper was het na het verhaal over de voorganger van mijn BMW geen enkel probleem en ik mocht er naar hartenlust op los fotograferen. De auto glanst zo mooi dat je Me! erin kunt terug vinden.(click picture) BMW 320 1938

15 Comments

 1. ik vindt hem prachtig,
  daar wil ik wel even in rijden om te voelen hoe het vroeger was.

 2. Een pracht exemplaar..!!
  Geniet van het weekend.

 3. Een van de meest degelijk europese auto’s. Naast de ZX dan 😀

 4. Heel mooi. Dat zijn nou echte dromen. In die tijd werden nog automobielen gemaakt. Tegenwoordig maken ze alleen nog maar auto’s.

 5. Die BMW is mooi, zeker ook in zijn tijd. Alleen die tijd was minder.

 6. Prachtig! Leuk als je zoiets tegenkomt.

 7. prachtig spul hoor…

 8. Een prachtig ontwerp. Zeker in deze kleuren vind ik het een erg stijlvolle auto.

 9. Je zal hem maar als tegenligger treffen op een zonnige dag!
  Dan kan je wel verblindt worden!

 10. thanxxxxxx
  moest dus 25 zijn

 11. Prachtige glimmende auto Me!
  Daar zou ik best eens een toertje in willen maken!
  groetjes en nog een fijne zondag!
  Elmar

 12. BMW rijders zijn nogal slechte autobestuurders. Was dat vroeger ook al zo?

 13. Ik word er vaak weemoedig van, opgepoetste vergane glorie. Das war einmal…..

 14. Een knappe auto, oldtimers vind ik vaak mooi om te zien. Zou er zelf wel niet in willen rijden, ik heb liever het hedendaagse comfort. Als ik eerlijk ben…

Geef een reactie