Wandelen

Helaas gaat alles zoals het gaat en zijn we gedwongen te wachten met activiteiten totdat de hypotheek rond is. Niet dat ik anders nog veel gedaan zou hebben want dat gaat een beetje moeilijk momenteel. Ik dacht dat ik nog een jaar of 25 was en een koelkast wel even alleen ergens bovenop kon zetten. En ik had gelijk, het erop zetten ging goed. Maar de bewegingen daarna waren iets minder elegant, en nog steeds. Je blijft toch een beetje aan de gang en vergeet weleens dat je toch echt last van je rug hebt. Zoals afgelopen weekend bij een grote bouwmarkt bleek. Ik had onder een kleine bankschroef in een rek ontdekt en schoof deze rustig naar me toe om hem op te tillen. Alleen zat ik daar en kon niks meer. Gelukkig was A. in de buurt om me te redden. Anders had ik daar waarschijnlijk nog gezeten. Het plaatje is hilarisch bedoeld, straks moet ik mijn BMW ook nog inleveren…

18 Comments

 1. je moet eens naar een fysiotherapeut voor wat adviezen om goed te bewegen.

 2. hehe, wel een leuk plaatje:)

 3. Ik krijg er rode oortjes van.

 4. p.s. geduld is een schone zaak, maar je intresse is punt 1
  🙂

 5. Wat hebben mannen met ruggen…..
  Toch heeft de mijne zonder rugscheuren de koelkast bovenop de vaatwasser gekregen.
  Maar trok zijn rug krom door iets anders…..

 6. Doet me denken aan kinderserie Ernst en Bobbie, waarbij Bobbie roept dat hij een echte doe het zelver is. “Vraag maar eens: pak die bankschroef” roept Bobbie. Ernst: “pak die bankschroef!” Bobbie: “doe het zelf”.

  Advies: doe het zelver model Bobbie worden, is goed voor je rug!

  (NB ik kijk natuurlijk alleen Ernst en Bobbie met de kindertjes mee en niet vanwege de goede adviezen…..

  ahum

  Hachelijk?)

 7. ‘k Voel wat je voelt hoor! Zelf kruk ik na een misstap op de trap op het werk. Maar ja, life goes on en dus buffel ik ook maar wat door. Gelukkig maar dat je noodgedwongen nog niet los kunt met verbouweringen! En veel sterkte ermee Sjoerd!

 8. ajjjj toch maar even rustig aan doen hoor

 9. FF rustig aan doen en dan er weer tegenaan. FF kan trouwens wel een week of 6 duren weet ik uit eigen ervaring

 10. Het zou mooi zijn als je rug en het rond komen van de hypotheek wat met elkaar sporen.
  Tot die tijd maar even rustig aan …

 11. Ik heb met je te doen. Sterkte maar!!

 12. Komt goed uit zodoende dat je toch even niet verder kunt met de verbouwing, nu maar hopen dat het snel over is en allebei de kanten weer goed werken 😉

 13. Ach, zo heb ik nu al (ben pas 42!) last van een versleten heup. Maar troost je: een vriend van heeft een bijzonder krakkemikig lijf maar z’n vrouw klaagt niet “Want een lichaamsdeel werkt nog heeel goed…” 😉 Oftewel: dingen laten doen werkt ook in plaats van het zelf willen doen. Dus gewoon niet zo eigenwijs doen. Spring bijvoorbeeld niet met je dronkes harses van een tafel in een nachtclub, daarbij vergetend dat je geen druk mag zetten op het linkerbeen, vanwege de versleten heup aan die kant…(We noemen geen namen…)

 14. Volgende keer toch beter uitkijken dan. Maar ja. Mensen willen soms meer als ze kunnen. Daar kunnen we niets aan doen

 15. Nederland is kennelijk ook het land van lagerugpijnlijders. Ik doe ook mee! 🙁

 16. Oef, dat is vervelend.
  dan toch maar rustig vakantie vieren.
  Sterkte met je rug, hoop dat het snel weer over is.

 17. Slechte rug loop ik al jaren mee. Verdomd lastig en vaak vast op de verkeerde momenten.
  Sterkte ermee.

 18. Troost je. Ik ken dat ongemak ook maar al te goed.

Geef een reactie