Wandelen
Wandelen

Wandelen

Helaas gaat alles zoals het gaat en zijn we gedwongen te wachten met activiteiten totdat de hypotheek rond is. Niet dat ik anders nog veel gedaan zou hebben want dat gaat een beetje moeilijk momenteel. Ik dacht dat ik nog een jaar of 25 was en een koelkast wel even alleen ergens bovenop kon zetten. En ik had gelijk, het erop zetten ging goed. Maar de bewegingen daarna waren iets minder elegant, en nog steeds. Je blijft toch een beetje aan de gang en vergeet weleens dat je toch echt last van je rug hebt. Zoals afgelopen weekend bij een grote bouwmarkt bleek. Ik had onder een kleine bankschroef in een rek ontdekt en schoof deze rustig naar me toe om hem op te tillen. Alleen zat ik daar en kon niks meer. Gelukkig was A. in de buurt om me te redden. Anders had ik daar waarschijnlijk nog gezeten. Het plaatje is hilarisch bedoeld, straks moet ik mijn BMW ook nog inleveren…

18 Comments

 1. Doet me denken aan kinderserie Ernst en Bobbie, waarbij Bobbie roept dat hij een echte doe het zelver is. “Vraag maar eens: pak die bankschroef” roept Bobbie. Ernst: “pak die bankschroef!” Bobbie: “doe het zelf”.

  Advies: doe het zelver model Bobbie worden, is goed voor je rug!

  (NB ik kijk natuurlijk alleen Ernst en Bobbie met de kindertjes mee en niet vanwege de goede adviezen…..

  ahum

  Hachelijk?)

 2. ‘k Voel wat je voelt hoor! Zelf kruk ik na een misstap op de trap op het werk. Maar ja, life goes on en dus buffel ik ook maar wat door. Gelukkig maar dat je noodgedwongen nog niet los kunt met verbouweringen! En veel sterkte ermee Sjoerd!

 3. Ach, zo heb ik nu al (ben pas 42!) last van een versleten heup. Maar troost je: een vriend van heeft een bijzonder krakkemikig lijf maar z’n vrouw klaagt niet “Want een lichaamsdeel werkt nog heeel goed…” 😉 Oftewel: dingen laten doen werkt ook in plaats van het zelf willen doen. Dus gewoon niet zo eigenwijs doen. Spring bijvoorbeeld niet met je dronkes harses van een tafel in een nachtclub, daarbij vergetend dat je geen druk mag zetten op het linkerbeen, vanwege de versleten heup aan die kant…(We noemen geen namen…)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.