Ballonnen weekend kasteel Hoensbroek.

De foto van vandaag is afgelopen weekend genomen en is geen reclame voor Roda JC of voor ons mooie kasteel. Helaas waren de omstandigheden te belabberd om te fotograferen, maar deze kon er nog net mee door. Het was donker aan het worden en het was enigszins dampig. Overigens is Roda JC de enige voetbalclub in Europa die in het bezit is van een eigen luchtballon en dat kasteel, kom maar eens kijken zou ik zeggen. Vandaag maak ik een zakelijk uitstapje naar de Beekse Bergen. Een firma waar we regelmatig contact mee hebben viert daar haar 10 jarig bestaan. Naast de nodige informatie die ze kwijt willen is er ook nog wat spannends te doen en gaan we na afloop barbecueen. U hoort het morgen wel weer, denk ik zo. Het is hier een beetje rustig aan het worden, de vakantie loopt ten einde. Morgen alweer de laatste vakantiedag. Maandag moet ik weer gaan werken. (en ja ik weet dat het kasteel straks omvalt, maar ik kan niet alle lessen van Frank tegelijk uitvoeren..)


(click picture) Ballonnenweekend Kasteel Hoensbroek

17 Comments

 1. deze ballon vloog gisteren over kiewit in hasselt:-)
  we hebben er over staan lachen want ik las bokrijk:-)
  in plaats van roda jc,
  wat doet die ballon in belgie????

 2. Dat soort weekends wordt ook overal gehouden. Wel leuk, want zo zie ik ze ook graag varen.

 3. Ha! Ik wilde al roepen, dat kasteel ken ik! Ben ik vorige zomer geweest, is een half uurtje van ons vandaan!
  Leuke, mooie, rustgevende plaats en zeer geschikt voor prachtige kiekjes. Heerlijk toeven daar!

 4. Dat kasteel zal langer staan dan wij allemaal!
  In kleur!
  En balonnen, geen idee hoe lang dat nog mag.

 5. het miechelt hier in Limburg van de luchtballonnen, ik ken iemand die ze wil afschieten.

 6. Mooi hoor! Maar een moderne digitale camera zou toch gewoon een ingebouwde waterpas moeten hebben toch? Of is dit gewone vertekening van de lens?

 7. mooie foto hoor,
  heel leuk gedaan.
  hopelijk heb je een leuke dag gehad
  😉

 8. Die gele ballon knalt er wel lekker uit op zo’n verder grijze plaat.

 9. Zakelijke feestjes in eigen vakantietijd, het moet toch niet gekker worden 8)

 10. ja. luchtballonnen blijven altijd fascineren…

 11. Zie al bijna voor me hoe de ballon wordt lekgeprikt door het kruis(?) op de kasteeltoren en met enig geraas in het water belandt…;-)

 12. Ondanks zo,n economies zware tijd toch nog van dit soort bedrijfs feestjes? Men leert het ook nooit he? Daar in die Beekse Bergen heb ik menig weekje OR trainingen genoten. Ook toen kon het geld al niet op.

 13. Al weer je vakantie voorbij, dat ging echt snel 🙁

 14. Prettige dag vandaag. Overigens, Sparta heeft ook een kasteel, maar niet zo mooi als op de foto.

 15. Voorlopig kom ik die kant niet op denk ik….

 16. Tis schijnbaar weer ballonnen tijd, hier zijn er ook weer zat te zien.
  BBQ met wild gebraad in de beekse bergen?

 17. Veel plezier op je zakelijke uitstap, het slot zal veel goedmaken..!1
  Oh is het nu al weer voorbij…..jammer.

Geef een reactie