Ballonnen weekend kasteel Hoensbroek.
Ballonnen weekend kasteel Hoensbroek.

Ballonnen weekend kasteel Hoensbroek.

De foto van vandaag is afgelopen weekend genomen en is geen reclame voor Roda JC of voor ons mooie kasteel. Helaas waren de omstandigheden te belabberd om te fotograferen, maar deze kon er nog net mee door. Het was donker aan het worden en het was enigszins dampig. Overigens is Roda JC de enige voetbalclub in Europa die in het bezit is van een eigen luchtballon en dat kasteel, kom maar eens kijken zou ik zeggen. Vandaag maak ik een zakelijk uitstapje naar de Beekse Bergen. Een firma waar we regelmatig contact mee hebben viert daar haar 10 jarig bestaan. Naast de nodige informatie die ze kwijt willen is er ook nog wat spannends te doen en gaan we na afloop barbecueen. U hoort het morgen wel weer, denk ik zo. Het is hier een beetje rustig aan het worden, de vakantie loopt ten einde. Morgen alweer de laatste vakantiedag. Maandag moet ik weer gaan werken. (en ja ik weet dat het kasteel straks omvalt, maar ik kan niet alle lessen van Frank tegelijk uitvoeren..)


(click picture) Ballonnenweekend Kasteel Hoensbroek

17 Comments

  1. Ha! Ik wilde al roepen, dat kasteel ken ik! Ben ik vorige zomer geweest, is een half uurtje van ons vandaan!
    Leuke, mooie, rustgevende plaats en zeer geschikt voor prachtige kiekjes. Heerlijk toeven daar!

  2. Ondanks zo,n economies zware tijd toch nog van dit soort bedrijfs feestjes? Men leert het ook nooit he? Daar in die Beekse Bergen heb ik menig weekje OR trainingen genoten. Ook toen kon het geld al niet op.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.