Schitterend
Schitterend

Schitterend

Jongens, en meisjes natuurlijk ook, wat heb ik gisteren een schitterende dag gehad in Discovery Valley bij de Beekse Bergen. Wat een ervaring om met een Landrover Defender door een speciaal voor dit voertuig ontworpen terrein te mogen rijden. Bergje op, bergje af, door het water over boomstammen en ga zo maar door. Een hele aparte ervaring als je zelf mag rijden onder begeleiding van een ervaren instructeur. En vergis u niet, makkelijk is anders. Je wordt zelfs zo enthousiast dat het niet meer uitmaakt dat er ook risico’s aan verbonden zijn. De Defender op het onderstaande plaatje haalde het net niet, maar ook dat mocht de pret niet drukken. De tocht daarna met een GPS wandeling hadden we nodig om weer met beide benen op de grond te staan. En tot slot een barbecue als afsluiting van de feestdag om weer op krachten te komen voor de reis naar huis. Voor de organisatie, chapeau, met zo’n visie op IT gebied maak ik het volgende lustrum ook nog wel mee, het andere ICT bedrijf mag er wezen. Ik heb uiteraard meer foto’s dan deze, maar hier stonden mensen herkenbaar op, die wil ik niet plaatsen. Een vakantiedag meer dan waard.


(click picture) Landrover Defender

19 Comments

  1. ja, das leuk werk, echt met een jeep over een daarvoor geschikt terrein.
    Ik mag daar ook rijden in mijn jeep, daar zijn speciale dagen voor, maar ik ben er nog niet toe gekomen, temeer daar het niet naast de deur is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.