The day after

Dat slaat natuurlijk op mijn vakantie, die is helemaal om. Aan alle goede dingen komt een eind. Ik moet weer centen gaan verdienen om de kas te spekken voor de extra uitgaven voor de verbouwing. De onderstaande foto heb ik vorige week gemaakt toen ik onderweg in niemandsland, even de bosje moest opzoeken om wat overtollige druk van de ketel te halen. En als je te voet bent kun je niet even in een wegrestaurant terecht. Daar trof ik deze kassa aan, opengebroken met alle onderdelen er nog aan, gewoon ergens weggerukt, en na het leeghalen hier gedumpt. Na mijn ervaringen met de politie bij het terugbrengen van een een beurs met pasjes, waar ik compleet werd ondervraagd alsof ik die beurs zelf had gestolen, besloot ik om het geheel digitaal vast te leggen en het zoekwerk maar niet in een stroomversnelling te brengen. De enige stroomversnelling was de beek die ontstond nadat de druk van de ketel af was. En het feit dat ik weer ben gaan werken geeft al aan dat dit niets opleverde… Er zat gene ene rooie eurocent meer in.


(click picture) Kassa…

20 Comments

 1. Een kassa zonder geld er in is nutteloos. Logisch dat die dan ook half gesloopt ergens gedumpt is.

 2. Ik zou zwijgen als ik zoiets zag liggen, mooi doorlopen, dan heb je ook geen gezeik.

 3. En dat heeft de politie met hun drammerigheid dus bereikt. Ik zou de foto afdrukken, in een enveloppe doen, plaats van delict (hun taal) vermelden en het dan anoniem opsturen. Zo hebben ze toch wat te doen.

 4. Foto opsturen naar opsporing verzocht:-)

 5. Ze hebben toch zo’n telefoonlijn in het leven geroepen: meld misdaad anoniem, kan je bellen en vervolgens wordt je met naam en toenaam genoemd in de krant en ook nog precies wie/wat je verlinkt hebt. Iemand bij justitie begrijpt het niet!

 6. idd beter laten liggen voordat je weer een kruisverhoor krijgt.
  hopelijk ben je de eerste dag goed doorgekomen.

  off topic, ik heb foto,s online van de metro

 7. De eerste dag heb je er nu alweer op zitten.

 8. Op naar de volgende vakantie… werk ze.

 9. Wat een troep daar bij jullie in de natuur …
  Succes weer met de arbeid. Ach, voordat je het weet is het weer Kerstvakantie (hoop ik voor jou).

 10. Ja, helaas, vakantie gaat voorbij, hier ook…

 11. tja. voorbij en maar weer hard sparen dan maar…

 12. Je weet in elk geval waar je het voor doet 😉

 13. Hier valt ook niemand meer blij mee te maken denk ik. Toen wij ooit bericht kregen dat mensen de uit de auto geroofde schooltassen van de kinderen hadden gevonden (met natte boeken en kapotgesneden portemonneetjes maar verder alles er nog in) waren we wel reuze blij, al was het maar omdat het ons geschokte vertrouwen in de mensheid herstelde.

 14. Het geld ligt op straat, de kassa in de bosjes.
  Succes met het werk maar weer!

 15. je had “m” kunnen bellen……

 16. Fijn dat de druk van de ketel is! En ja, volgende keer dat ik bijvoorbeeld een mooie zilveren armband op straat vind geef ik die wel aan een van m’n dochters ipv anderhalf uur in een wachtkamer op een politiebureau te zitten om vervolgens te worden beschuldigd van diefstal.

 17. Nog even en je kan met pensioen 😉
  Vreemd eigenlijk he, dat eerlijkheid een beetje wordt tegengewerkt

 18. Tja, af en toe moet je gehoor geven aan de roep van de natuur.
  Eerlijkheid brengt soms problemen mee, ik zou het gewoon laten liggen.

 19. Stil laten liggen toch? Scheelt toch weer zo een vervelende ondervraging.
  Je hebt het gewoon gevonden punt, wat moet de politie dan nog verder weten.
  Werk ze ! 🙂

 20. Succes maar weer he, je redt het wel..!!

Geef een reactie