(click picture) Herfst 2009

Het mooiste van de herfst ziet u hierboven, gemaakt met een defecte camera afgelopen week, ik kan mezelf wel voor de schenen schoppen dat mijn DSLR thuis lag. En eigenlijk moet u het hiermee doen, een druk dagje en een avondje vliegtuig bouwen waren gisteren even belangrijker dan een avondje bloggen. En ik ben er geen aargh kabouters tegen gekomen die dat even in orde wilde maken. Tomorrow is Another Day. En dat laatste is ook een single geweest van een echte Nederlandse (vocale)groep, the Buffoons. Nooit van gehoord zeker… Luister voor de aardigheid maar eens naar deze midden 60’er jaren muziek, als extra’tje, alleen vandaag

18 Comments

  1. Mijn DSRL gaat altijd met me mee. Kan ik dus nooit die mooie hallucinerende paddestoelen missen. Maar vertel nooit tegen Ab Klink waar ze staan want deze paddestoelen zijn verboden en vallen onder de opiumwet.

  2. Muziek op je blog kan je een boel geld gaan kosten (zie nu.nl), ik heb dus niet geluisterd (bespaart misschien weer wat). Paddestoel is natuurlijk schitterend, echter volgende keer graag sneller knippen, nu is kabouter Spillebeen er al vandoor….

    (jaja, dat is hachelijk…)

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.