Brillen
Brillen

Brillen

Eigenlijk kwam ik door Tagelus op de gedachte om eens in mijn bureaulade te kijken wat daar aan nutteloze spullen in zouden liggen. Uiteraard heeft alles eens zijn nut gehad, maar waarom er nu drie brillen in moeten liggen terwijl ik de vierde bril op heb is ook mij een raadsel. En thuis is dat idem dito. Wel een nieuwe bril kopen als het nodig is, maar te weigeren om de oude brillen weg te doen is uiteraard van de zotte. Deze die nu op de foto staan zijn in ieder geval weg. Nu die thuis nog eens gaan zoeken en opruimen. Trouwens, sinds ik mijn nieuwe bril permanent op moet hebben zie ik het verschil pas als ik hem eens even af moet zetten. Voorheen alleen een lees, anex computerbril, nu een lees, computer en verweggistan ineen. Dat is overigens wel even goed wennen.


opruiming

18 Comments

 1. Hier in huis liggen ze ook overal en nergens, maar tegenwoordig lever ik ze in. Dan gaan ze naar een inzamelingsactie en worden ze hergebruikt, voor mensen die geen bril kunnen betalen! Vond ik een heel goed initiatief! Misschien een tipje, zodat ze niet in de vuilnisbak belanden

 2. een oude bewaar ik altijd als “reserve”. Het Kabinet heeft de bril voor Verweggistan wel weg gegooit. Ze willen gewoon niet zien hoe onze militairen zich soms te buiten gaan aa het gebruik van geweld

 3. ria

  Het kan nog gekker hoor, er staan er hier zeven op een standaard..:-(
  De laatste vorige wil ik in de tuin nog weleens opzetten en dient als reserve, de rest doet geen dienst meer. Zomaar weggooien vind ik zonde, er zijn toch weleens inzamelingsacties …
  Brillie wil ze misschien ook wel hebben šŸ˜‰

 4. Hele dagen zo’n ding op je snufferd is wel even wennen ja. Maar op een gegeven moment weet je niet beter meer.
  Ik denk dat veel brildragers vergeten / vertikken om oude brillen weg te gooien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.