reclame logje
reclame logje

reclame logje

Af en toe tref je wel eens een leuke reclame aan in de zijlijn neem nu de volgende:e Bestel nu Plastische Chirurgie voordelig bij bol.com! Ook 2ehands. Krijg je dan de siliconen van de een of andere filmster, of hoe gaat dat.
Meestal ben je op zoek naar iets in google en komen deze onzin reclames erbij. Er zal wel een policy achter zitten, alleen begrijp ik deze niet altijd.e Hoeveel zou er wel niet kunnen worden bespaard wanneer dit soort reclames van grote firma’s niet zouden verschijnen in Google adds, of is dit nodig om het internet in stand te houden. Vraag van de week is dan ook wat u van al die reclames vindt. Gelukkig is mijn site reclame- en bannervrij, behoudens soms een ideologische reclame. Het milieu baart mij grote zorgen, dus af en toe refereer ik hier naar sites die zich daar mee bezig houden. Ik ben echter in de gelukkige omstandigheid dat ik mijn eigen site heb, ervoor betaal, en geen sponsor, behalve mijn eigen vrouw, nodig heb om mijn site te promoten.


opruiming

14 Comments

 1. Ik vind dat je een ander er niet mee moet vervuilen.
  Dus mijn site is reclamevrij.

  Bedrijven kunnen de kosten terugvorderen van de belastingen, vrees ik, dus we betalen dubbel.

  Mensen zouden moeten betalen voor de reclame!
  Kijken of ze er dan nog zo gek op zijn.

 2. Dit soort reclame van Google zie ik over het algemeen niet eens. Wat ik wel storend vind, zijn bepaalde pop-ups die door mijn pop-up-killer heen weten te breken. Zelf houd ik mijn domeinen op internet ook lekker vrij van reclame.

 3. Van mij hoeven al die reclames ook niet, vooral niet midden in een film. Aan de andere kant zou, zonder reclame op tv, de overheid meer moeten bijdragen aan de omroepen om die in stand te houden en dat betekend weer een hogere belasting, waar ik ook niet op zit te wachten. Dus van 2 kwaden……
  Er zijn ook leuke reclames, bijvoorbeeld die van Louis Suares in “Beter Horen” en dat uit de mond van een Feyenoord supporter.
  Ons weblog is ook reclame vrij, die 17,– euro per jaar kan nog wel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.