Nationaal park de Meinweg
Nationaal park de Meinweg

Nationaal park de Meinweg(click picture) Nationaal park De Meinweg

Nationaal park de Meinweg ligt bij Herkenbosch, ter hoogte van Roermond. Het park ligt tegen de Duitse grens aan en was gisteren het doel van onze herfstwandeling. Gewapend met paraplu, de wandelschoenen aan en de auto geparkeerd bij het bezoekerscentrum, vertrokken we over de gekleurde route. Gelukkig bleef de regen achterwege tijdens de tocht en was het niet te drassig na alle regens in het weekend.(click picture) Nationaal park De Meinweg

Lopen was de bedoeling, en niet het fotograferen van paddenstoelen, maar het ene sluit het ander niet uit. Deze exemplaren komen daar ook voor. En je gelooft het of niet, speciaal voor mijn vrouw hebben ze daar heuveltjes gemaakt waar je overheen moet.(click picture) Nationaal park De Meinweg

22 reacties

  1. Als je de juiste persoon aan je zijde hebt, dan laten wandelen en fotograferen zich prima combineren. Als je dan ook nog eens op de goede plek bent, heeft de herfst veel moois te bieden, dat is aan jouw foto’s van de diverse paddenstoelen ook mooi te zien.

  2. Speciaal voor je vrouw? Vertel: hoezo die speciale priveleges? Men ziet wat af op wandelingen. Jammer dat zo veel mensen het zo druk hebben met druk hebben dat ze “geen tijd” hebben om om zich heen te kijken. Zelfs in de stad zie je vaak veel moois. Vooral als de Wieckse Witte-fabriek de deuren openzet in de lente…;-)

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.