De spuit erin…
De spuit erin…

De spuit erin…

Ja hoor, hij zit er weer in, de jaarlijkse griepspuit, gratis ter beschikking gesteld door mijn werkgever. Ik zal wel weer een aantal dagen lichtjes beroerd zijn, maar dat heb ik er voor over. Normaliter kom ik daarna de winter goed door. En dat was vroeger wel eens anders. En dat gevoel van de winter goed doorkomen heb ik hard nodig. Want als het goed is passeert vandaag de hypotheek akte en kunnen we aan de slag in ons huis. En nee, geen DSB hypotheek, gelukkig niet. Daar is deze week al genoeg commotie over geweest. Na de notaris moeten we helaas weer beiden gaan werken. En heel misschien zit er vandaag nog een visje in.


Helaas, het was een menneke

18 Comments

  1. ik doe niet mee aan die prik, ben wel een risico groep, maar heb het 1 x gedaan en ben zo ontzettend ziek geweest dat ik er geen behoefte meer aan heb,

    spannend allemaal met de verbouwing

  2. Net als bij Mikelodeon verrassing hier,ik heb blijkbaar iets gemist, maar een Grote Verbouwing dus. Hopelijk gaan niet alle kleine ingrepen van de laatste jaren op de schop, dat zou ik toch sneu vinden.

  3. Aan griepprikken doe ik niet maar wat lees ik nou? Ik heb gemist dat je een huis hebt gekocht? Ik hoop het huis waar je al in woonde, dat heb je toch de laatste jaren helemaal verbouwd? Of mis ik hier nu iets???

  4. Die DSB heb ik al jarenlang door. Het was gewoon overduidelijk dat zij de klant een poot zouden uitdraaien met die zogenaamde lage rentes. En de notarissen behoren tot de penose. En die griepspuit komt pas eind oktober in Almere aan. Misschien is dat dan te laat voor veel DSB hypotheek houders in deze koopwoningenstad.

    1. Verplicht zou ik dat ook niet doen, maar ik behoor tot de risicogroepen met mijn longen. Dan is het wel zo makkelijk dat het kan. Hier is het gewoon even langsgaan in de verbandkamer (24 uur per dag open) en bij de dokter op afspraak.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.