Nationaal park de Meinweg(2)
Nationaal park de Meinweg(2)

Nationaal park de Meinweg(2)(click picture) Nationaal park De Meinweg

Gisteren hebben we ondanks het feit dat we alle moeite moeten doen om een opkomende verkoudheid en griep te voorkomen, die mijn dochter ons probeert aan te smeren, even een wandeling gemaakt door de bossen van Vlodrop. We zitten al een hele week binnen dus in het weekend moeten we even wat frisse lucht hebben. Onderweg daar naartoe werden we overvallen door een behoorlijke stortbui, maar gelukkig bleef het verder helemaal droog. Het gebied wordt doorsneden door de ijzeren rijn, een spoorweg van Antwerpen naar het Duitse Ruhrgebied. Belgie heeft het verzoek gedaan om deze lijn weer te heropenen nadat deze in 1991 gesloten werd. Hoe de bevolking langs deze spoorweg reageert ziet u op het bord. Daarnaast kun je je afvragen of het wel echt nodig is dat deze spoorweg dit prachtige natuurgebied moet doorklieven(click picture) Nationaal park De Meinweg

15 Comments

  1. Enenrzijds willen we wel met z’n allen van alles: zo goedkoop mogelijk zoveel mogelijk spullen en eten. En klagen over al die vrachtauto’s die die goederen dagelijks over de snelwegen vervoeren. Maar liever nog jarenlang overlast door stinkende smerige vrachtwagens in Venlo en Maastricht dan een spoorlijn opnieuw in gebruik nemen. Ik zeg: spoorlijn in gebruik nemen en vrachtauto’s verbieden!

  2. Ik heb het vermoeden dat de Belgen ons land willen bezetten opdat Belgie weer bestuurbaar wordt en het de Belgische regering de blamage onthoud als dat land weer gewoon bij Nederland hoort.

    Wat betreft de H1N1 griep, pas heel goed op voordat je je laat vaccineren. Er is nog niets bekend over de bijwerkingen maar alleen toegestaan door de WHO vanwege de te verwachten pandemie.

  3. Dat griepje is vast een reactie op de griepprik van een paar dagen eerder, je bent nu de afweerstoffen aan het maken.
    Je lijf moet even wennen aan die vreemde stofjes.
    Hopelijk blijft het natuurgebied gespaard.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.