Discriminatie
Discriminatie

Discriminatie

Afgelopen zondag was ik op de grid van het racecircuit Terlaemen in Belgie. Als amateur samen met een heleboel professionele fotografen stond ik daar tussen de mooiste GT wagens. De ene auto nog mooier dan de andere. Het enige wat me daar stoorde waren de aanwezige modellen. Die waren alleen maar daar om mooi te zijn, en niemand zag dat. De een had het nog kouder dan de andere en echt niemand had dat in de gaten. Treffend vind ik dan ook de onderstaande foto waar u even op moet klikken. Het geeft precies aan wat ik bedoel. De fotografen hebben alleen oog voor de auto, niet voor het kou kleumende meisje met haar bordje. Ik geloof ook dat ik de enige was die het beeld van die ongeenteresseerde fotografen en dit, zich in de situatie berustende model treffend op de foto heb gezet (netjes gevraagd). De modellen verdienen er zo een aardige cent bij, maar ik geloof nooit dat ze daar die dag echt blij mee waren. Een stoere monteur was daar beter op zijn plaats geweest.(click picture) Mooi toch, die auto’s

19 Comments

  1. ach ja dat hoort er nou eenmaal bij, daar kiezen ze voor……………..
    weet na 17 jaar majorette te zijn geweest dat de intocht van de sint en de carnavals optocht ook niet alles was, maar hoort er wel bij.
    .-= carlaes last blog ..donderdag =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.