De letste daag
De letste daag

De letste daag

Vandaag is het alweer de laatste werkdag deze maand. Na vandaag heb ik even wat anders te doen dan op het werk aanwezig te zijn. Nu was dat gisteren al geen pretje met de stank die er heerste, dus een weekje missen zal ik het zeker niet. Die stank kwam van de rook die afkomstig was van het brandende winkelcentrum van Stein. En als je Stein omdraait weet je meteen wat er van over was, niets dus. Zo’n 38 winkels, 2 banken en 9 woningen naar de Filistijnen, het is gatverpielekes warm geweest daar. Gelukkig hoeven we daar geen piepeltjes bij te zetten, maar toch. Voor de gemeenschap daar wordt het voorlopig elders winkelen.
Ik moet wel vandaag nog even alles wegwerken voor mijn tijdelijke afwezigheid. Als ik terugkom is er een aardig project aan de gang waar ik dan midden in val, dan wil ik niet ook nog eens aan achterstallig werk te beginnen. Dus even alles in de hoogste versnelling en dan… Studie. Volgende week twee dagen een cursus en daarna starten de bouwwerkzaamheden thuis. Ik heb er gewoon zin in. Die cursus en bouwwerkzaamheden hebben overigens niets met elkaar te maken. Het kwam een beetje ongelukkig uit dat de cursus werd verplaatst zodat die nog net in mijn weekje vrij viel. Shit happens…

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.