Energy Control Center
Energy Control Center

Energy Control Center

Wellicht herinnert u zich nog het logje van enkele weken geleden over al die opladers die ik in de kast had liggen. Ik kan u vertellen, dat probleem is opgelost. Gisteren bracht de post een kadootje van mijn grote baas. Een Solio H1000 oplader op zonne-energie. geschikt voor bijna ieder telefoon. Uiteraard meteen uit5geprobeerd en het werkt buitengewoon goed. Alle opladers kunnen nu hier de deur uit. Het apparaat regelt alles zelf en mijn HTC Touch had er geen enkel probleem mee. Ook de telefoon van mijn dochter werkt prima. Nu nog even testen of ook de batterijen van mijn camera correct worden opgeladen.
Daarnaast hebben we vandaag even een LED lamp uitgeprobeerd die we via de postcode loterij bij Appie konden ophalen. Oh My Lord zouden ze in Amerika zeggen, het werkt, maar om daar nu al 25 euro voor uit te geven vind ik voor een 6 watt lampje wel erg veel. ook al gaat het ook 25 jaar mee…

19 reacties

  1. Ik hoop wel dat als alle gloeilampen uit gefaseerd worden er afdoende vervanging is middels spaar- of ledlampen. Op dit moment is nog niet voor elke toepassing een dergelijke lamp te koop. Bijvoorbeeld voor een kastlampje van 15 watt met kleine fitting is nog geen oplossing. Ook aan de kleur, sfeer en opstarttijd moet nog wat gedaan worden.
    .-= Johnes last blog ..Mastbos in Herfstkleuren =-.

  2. Binnen tien jaar hebben we allemaal een oplader aan de sleutelbos die dan vermoedelijk werkt op kinetische energie. Bovendien zit dan aan de kabel van elke mobiel dezelfde soort plug. Tenzij ook dat niet meer nodig is en het in de buurt zijn van de oplader voldoende is. Ik verheug mij al op die tijd…
    .-= Terrebeles last blog ..Foto’s =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.