(click picture) Station Montzen

Helaas kon collega Frank wegens een opkomende verkoudheid of griepje niet mee. Maar we hadden de ochtend gepland om naar een oud stationscomplex in Montzen te gaan. En voor Frank, no problemo, ik ga zo weer terug om de fouten op te lossen die ik ook deze keer bij het fotograferen gemaakt heb. Maar goed, Montzen is een klein dorpje in de buurt van Moresnet en iets ten zuiden van Plombieres. De stationsruimte aldaar wordt reeds geruime tijd niet meer gebruikt en is geheel verlaten, maar wel helemaal open en toegankelijk. Langs een zijde van het perron staan oude wagons opgesteld. A. en jullie blogger hebben er geruime tijd rondgekeken zonder ook maar iemand te zien. Het complex is redelijk schoon, maar her en der is aan het materiaal helaas onherstelbare schade toegebracht. Het toetje vonden we bij het verlaten van het complex, een oude werkplaats. Ik heb om te gaan spelen met HDR alle foto’s met bracketing gemaakt. Het houdt wel in dat je iedere foto 3 maal maakt en dus met een zwaar statief rond moet sjouwen. Gelukkig zijn de afstanden daar niet al te groot. De foto’s hier geven alleen een indruk van wat er staat. De HDR’s volgen nog als ik zover ben en wellicht nog een keer op bezoek ga met Frank.(click picture) Station Montzen

15 Comments

  1. Ik heb alleen maar verval en resultaten van agressieve en destructieve acties gezien. Het afval lag in sommige ruimtes een meter hoog. Spookachtig was het ook. Vooral als ik bedenk dat je me op dat doodstille station diverse keren geroepen hebt en ik je absoluut niet gehoord heb. Het is een ideale opnameplek voor een horrorfilm.

    Antoinette

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.