Rue de la gare Montzen(click picture) Station Montzen

Helaas kon collega Frank wegens een opkomende verkoudheid of griepje niet mee. Maar we hadden de ochtend gepland om naar een oud stationscomplex in Montzen te gaan. En voor Frank, no problemo, ik ga zo weer terug om de fouten op te lossen die ik ook deze keer bij het fotograferen gemaakt heb. Maar goed, Montzen is een klein dorpje in de buurt van Moresnet en iets ten zuiden van Plombieres. De stationsruimte aldaar wordt reeds geruime tijd niet meer gebruikt en is geheel verlaten, maar wel helemaal open en toegankelijk. Langs een zijde van het perron staan oude wagons opgesteld. A. en jullie blogger hebben er geruime tijd rondgekeken zonder ook maar iemand te zien. Het complex is redelijk schoon, maar her en der is aan het materiaal helaas onherstelbare schade toegebracht. Het toetje vonden we bij het verlaten van het complex, een oude werkplaats. Ik heb om te gaan spelen met HDR alle foto’s met bracketing gemaakt. Het houdt wel in dat je iedere foto 3 maal maakt en dus met een zwaar statief rond moet sjouwen. Gelukkig zijn de afstanden daar niet al te groot. De foto’s hier geven alleen een indruk van wat er staat. De HDR’s volgen nog als ik zover ben en wellicht nog een keer op bezoek ga met Frank.(click picture) Station Montzen

15 Comments

 1. Ziet er goed uit, al ben ik erg benieuwd naar je HDR foto’s
  .-= Lisaes last blog ..Judo Instaptoernooi Overbosch Den Haag =-.

 2. Ik zal morgen ook even iets over treintjes vertellen.
  .-= Brilliees last blog ..En ze doen het =-.

 3. Smaakvol hoor, maar je hebt vast veel meer foto’s gemaakt!
  .-= Frank103es last blog ..De classic race bij Slipstream =-.

 4. Ik vind het mooi dat je het vastlegt!
  Ik zou het nog mooier vinden als het gebouw zelf bewaard bleef, toegankelijk!
  .-= ReneSmurfes last blog ..Opeens een idee =-.

 5. Dat zijn mooie plaatjes.
  Het lijkt me een machtige plek om eens een tijdje met de camera rond te struinen, maar het is me net wat te ver weg …
  .-= Jan K.es last blog ..Herfstbladeren =-.

 6. Naargeestig…ik was er niet blijven rondkijken…creepy..

 7. Oh geweldig vind ik dat soort foto’s van oude en vervallen plekken. Voor Frank beterschap!
  .-= Liesbethes last blog ..Het feest van alle zielen =-.

 8. Prachtige plaatjes
  .-= Johnes last blog ..Mastbos in Herfstkleuren =-.

 9. Mooie sfeerplaatjes!
  .-= Peteres last blog ..Depressie =-.

 10. ik vindt de foto,s er goed uit zien.
  maar jij als maker zal het misschien anders bedoelt hebben.
  .-= carlaes last blog ..Nieuwe layout =-.

 11. Dat verlaten karakter op de foto is heel mooi
  .-= Chantales last blog ..Veiliger makene =-.

 12. Ik heb alleen maar verval en resultaten van agressieve en destructieve acties gezien. Het afval lag in sommige ruimtes een meter hoog. Spookachtig was het ook. Vooral als ik bedenk dat je me op dat doodstille station diverse keren geroepen hebt en ik je absoluut niet gehoord heb. Het is een ideale opnameplek voor een horrorfilm.

 13. Mooie foto’s. Het ziet er een beetje spookachtig uit, maar dat is niet zo vreemd dus.

 14. Goed toch nog een tochtje in het vooruitzicht.
  Maar fouten….?? ik zie ze niet ….
  Of komt het omdat het maandag is?
  Maak er een mooie maandag van.
  Succes met alles.
  .-= marjolijnes last blog ..Van alles wat…. =-.

 15. Dat perron ziet er toch nog keurig schoon uit. Alsof er iemand nog schoonmaakt. Of is dat het verschil als er geen reizigers meer komen.
  .-= Redstares last blog .. =-.

Geef een reactie