De stoel
De stoel

De stoel

Al meer dan een jaar waren we op zoek naar een nieuwe stoel voor in de kamer. Voor de duidelijkheid, een stoel waar ik makkelijk in kan zitten, of liggen zo u wilt. Of ze waren te duur, of ze zaten niet lekker of er was iets anders mis mee, zoals het onderstel. We hebben zelfs een stoel gekocht die er mee door kon, en kwamen er buiten achter dat die behoorlijk beschadigd was, dus linea recta retour. Een klein extraatje deed ons besluiten om toch nog maar eens rond te kijken. In een van de meest onvriendelijke winkelketens van Nederland vonden we uiteindelijk wat we zochten, Een stoel die en makkelijk zat en die paste in ons huidige interieur. Een klein nadeel was dat ik hem niet zomaar kon vervoeren, hij was wat groot uitgevallen, dus de aanhanger erachter, want thuis bezorgen doet deze firma niet aan. Naar boven sjouwen ging wel, maar niet zo makkelijk. De resultante is echter dat we een mooie stoel hebben, en ik eventjes de “piep oet hub”. (PS om de vraag te voorkomen welke firma dit is: Seats en Sofa’s…)

21 Comments

  1. Dat is geen stoel, dat is een troon!
    Seat & Sofa, eens maar nooit weer. We werden ooit netjes, vriendelijk en gezellig geholpen maar uiteindelijk niets gekocht (80% is ronduit troep), worden we buiten achtervolgd door de hoofdverkoper die ons doodleuk vroeg waarom we niets gekocht hadden en of het aan de verkoper lag. Ik heb die mafkees zo’n uitbrander verkocht met de nadruk dat het aan alles lag behalve de verkoper waar hij nog veel van kan leren. Nog nooit een kin op een paar schoenpunten zien vallen……..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.