Klimaat
Klimaat

Klimaat

Groen moet het worden overal. Minder mensen en meer groen. Alle leegstaande bedrijfspanden met de grond gelijk maken en meteen bomen en struiken planten. Ik chargeer natuurlijk, maar als ik kijk hoe er een portie politiek bedreven wordt op de klimaattop vallen mij de schoenen uit. Ik ben ook niet helemaal groen, ook ik rij auto, heb PC’s en ga zo maar door. Ik heb ook een kleine milieustraat thuis die A. langzaam de strot uit komt. Maar dat is niets in vergelijking wat daar allemaal gebeurd. En dan zitten er ook nog gasten met bruine armen Obama op te hemelen. Ik heb het er echt mee gehad. Niet ouwehoeren, maar aan de slag Dames en Heren daar. Niet lang lullen, gewoon eens iets gaan doen. Zo, en straks een visje eten, met lekker veel zware metalen….

16 Comments

 1. Ze willen niet echt wat aan het milieu doen, maar stemmen en geld verdienen. Anders zouden ze ~bijvoorbeeld beginnen met onzinnige transporten te verbieden (varkens uit NL naar parma, daar ham van maken, en ze weer terug vervoeren en verkopen als parmaham) of behoorlijk duurder te maken! Maar de transportlobby en de oliemaatschappijen willen dat niet!
  .-= Frank103es laatste blog ..Architectuur =-.

 2. Het is zooow over de top dat het daar allen maar over gat op tv eno. ik word gewoon Milleu moe.

  Gisteren heb ik het bakje met aardappelschillen gewoon in de grijze gedaan want er lag ook een plastic zakje op,
  en ik woon opmijzelf dus dan voeld het zo suf om dat beetje te gaan scheiden en alles.

  En ik was het gisteren ook zat omdat ik geen gevoel hebt dat ik daar iets goeds mee doe.
  als de mensen die echt een verschil kunnne maken eeuwig vergaderen en op niks uitkomen dan alleen een compromie waar de wereld niks mee opschiet?”
  dan is bij mij de lol er gauw van af om mee te doen.

 3. Voorlopig lijken we een koude(re) periode tegemoet te gaan, en omdat we ook dit jaar weer geen vliegreis hebben gemaakt, vind ik dat de verwarming dan wel weer een graadje omhoog mag.
  Geniet van je visje na weer een week hard werken!
  .-= Jan K.es laatste blog ..Skywatch Friday 74 =-.

 4. Ik zie de milieutop als nog een excuus om een dikke comissie op te strijken.
  Als zulke types eens wat geld of bonus zouden afstaan zou er veel gerealiseerd kunnen worden. Ook op milieu gebied.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.