De bank
De bank

De bank

Gistermiddag reden we van Kerkrade naar Heerlen en wat zagen we tot onze verbazing, een tweezitsbank, in de middenberm van de stadsautoweg. Ik vraag me af hoe die daar gekomen is, maar onmiddellijk schoot me het verhaal van een collega van afgelopen vrijdag in de gedachte. Die was aan het verhuizen en had nog een mooi bed staan waar geen plaats meer voor was. Alle spullen werden weggebracht en vlak voor dat de aanhanger moest worden ingeleverd zou dat bed nog even langs de kringloop gebracht worden. Niks mis mee zult u denken. Helaas liep dit even anders.Op het bed zat een kras en de kringloopwinkel wilde het dus niet meer hebben. Maar ook de kar moest met spoed weg, het stort was dicht en mijn collega dacht even slim te zijn. Hij ontweek de camera’s op het terrein en zo vlak voor sluiten moest hij snel zijn want ieder moment konden ze sluiten en naar buiten komen. Snel het bed eraf en tegen het hek en in zijn haast om weg te komen, vluchten zullen we maar zeggen, had hij de politiepatrouille langs de weg niet zien staan. Toen de flits afging wist hij echter genoeg… Het duitse kenteken zal hem daarbij niet helpen. Dat wordt een duur ritje…. U begrijpt dat wij het verhaal met enige hilariteit hebben aangehoord, zoiets kan alleen hem overkomen.

16 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.