Veilig werken

Veilig werken

Ik hoef niemand te vertellen dat veilig werken in je eigen belang is. Vooral op en rond het huis, daar gebeuren de meeste ongelukken. Na een kleine maand deels door omstandigheden, niets doen heb ik gisteren de draad weer opgepakt en ben weer aan het klussen geslagen. De vrije dagen waarvan ik momenteel geniet zijn daar een mooie aanleiding voor. Alleen de koude overal speelt nu wat parten. Het is te koud om sommige zaken op te pakken. Onder in de berging vriest het bijna en ook voor schilderwerk is het momenteel voor de doehetzelver wat aan de koude kant. Maar, de kraan in de keuken is weer gerepareerd en de voorbereidigen van de klus van vandaag zijn begonnen. Nu maar hopen dat het doorgaat.
Het plaatje over dit wel uitzonderlijke vervoer kreeg ik deze week doorgestuurd door een collega. Ik denk dat ik meteen ontslagen zou worden als ik zo’n stunt op het werk uithaal. Poepielink vind ik zoiets.

Safety car

18 Comments

  1. Dat plaatjes valt inderdaad niet onder het hoofdstuk veilig werken. Jij doet je klussen ongetwijfeld veiliger, maar let op, want een ongeluk zit altijd in een klein hoekje. Succes!
    Vergeet je niet tussendoor even van de zo gewenste sneeuw te genieten?
    .-= Jan K.es laatste blog ..Sneeuw in de Weerribben =-.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: