Kerstfeest – door Frank (van IkFotograag.nl)

Kerstfeest – door Frank (van IkFotograag.nl)

Dit jaar staat bij ons geen echte boom, ik was laat, daardoor waren ze al uitverkocht bij ons in het dorp. Maar we hebben ook al jaren een kunstboom, alleen wordt hij niet ieder jaar opgezet. De gezelligheid zal er niet minder om zijn.

Vanuit huize Fotograag wens ik u een gezellig kerstfeest en een voorspoedig en gezond nieuwjaar! Ben voorzichtig met rotjes.


e

20 Comments

  1. Wij hebben jaren geleden een klein kunstkerstboompje gekocht, dat elk jaar na de winterfeestdagen met ballen en (elektrische) kaarsjes naar de zolder gaat, kant en klaar om weer gepakt te worden. Dat zal ik dus vandaag of morgen even doen.
    .-= tones laatste blog ..Om nooit te vergetene =-.

    ton

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: