Webdesign en stuken
Webdesign en stuken

Webdesign en stuken

Velen zullen wel gezien hebben dat er de laatste dagen kleine maar essentiele dingen veranderd zijn aan dit log. Het is nog steeds een winterlog, maar dan anders. De aanpassingen zijn o.a. gedaan om wat zaken te testen, anderzijds vond ik de kleurstelling iets te paars. Het laatste vind ik een van de moeilijkste zaken. Ik ontwerp en bouw iedere site, maak hem volledig werkend, maar dan moet wel iemand anders aangeven welke kleuren en welk plaatje erop moeten komen. Dat gevoel mis ik een beetje. Maar om dat nu bij mensen te gaan afkijken ligt me ook niet zo. Het moet wel bVision.nl blijven. Uiteraard. Ik heb zo links en rechts wat rondgekeken en heb wat ideeen opgedaan voor een mooi ontwerp voor in het voorjaar. Maar goed dat is nog een heel eind weg.
Gisteren hebben we wat sjouwwerk gehad aan tegels voor in de berging, die moeten deze week gedeeltelijk al liggen voor het nieuwe jaar eraan komt. Een aantal gipsbetonblokken gehaald voor de op te trekken muren, de wanden van de WC ingesmeerd met voorstrijk en ga zo maar door. Een mens moet toch wat doen om aan de gang te komen. Werk zat nog voor minstens een heel jaar klussen. Ik hoef me in 2010 dus niet te vervelen. Oh ja, als u wilt weten hoe je nu een muurtje stukadoort, kunt u hier bij Dennis kijken. Stuken en designen hoort een beetje bij elkaar, het is gewoon het mooi maken van je home(page).

credits: http://www.stucadoormario.nl/

21 reacties

  1. Sophie

    Je site ziet er weer mooi uit hoor. Ik vind de achtergrond kleur nu prima, inderdaad niet te paars. Zo je bent al aardig actief geweest met het klussen!
    Ga je het stuccen zelf doen of laat je dat door een professional doen? Mocht dat laatste het geval zijn en je zoekt er nog een, kijk dan eens op deze site: http://www.stucadoor-weetjes.nl/informatie/stucwerk/stucwerk.html.

    Veel succes met klussen en aan het bijhouden van deze site!

  2. Door het bekijken (ipv afkijken) van diverse sites kan je natuurlijk wel ideetjes opdoen die je dan op je eigen manier vormgeeft. Het blijft leuk om sites te ontwerpen.

    Aan een huis blijf je werken, ik heb ook nog voor een aantal jaar klussen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.