Webdesign en stuken

Velen zullen wel gezien hebben dat er de laatste dagen kleine maar essentiele dingen veranderd zijn aan dit log. Het is nog steeds een winterlog, maar dan anders. De aanpassingen zijn o.a. gedaan om wat zaken te testen, anderzijds vond ik de kleurstelling iets te paars. Het laatste vind ik een van de moeilijkste zaken. Ik ontwerp en bouw iedere site, maak hem volledig werkend, maar dan moet wel iemand anders aangeven welke kleuren en welk plaatje erop moeten komen. Dat gevoel mis ik een beetje. Maar om dat nu bij mensen te gaan afkijken ligt me ook niet zo. Het moet wel bVision.nl blijven. Uiteraard. Ik heb zo links en rechts wat rondgekeken en heb wat ideeen opgedaan voor een mooi ontwerp voor in het voorjaar. Maar goed dat is nog een heel eind weg.
Gisteren hebben we wat sjouwwerk gehad aan tegels voor in de berging, die moeten deze week gedeeltelijk al liggen voor het nieuwe jaar eraan komt. Een aantal gipsbetonblokken gehaald voor de op te trekken muren, de wanden van de WC ingesmeerd met voorstrijk en ga zo maar door. Een mens moet toch wat doen om aan de gang te komen. Werk zat nog voor minstens een heel jaar klussen. Ik hoef me in 2010 dus niet te vervelen. Oh ja, als u wilt weten hoe je nu een muurtje stukadoort, kunt u hier bij Dennis kijken. Stuken en designen hoort een beetje bij elkaar, het is gewoon het mooi maken van je home(page).

credits: http://www.stucadoormario.nl/

21 Comments

 1. Je site ziet er weer mooi uit hoor. Ik vind de achtergrond kleur nu prima, inderdaad niet te paars. Zo je bent al aardig actief geweest met het klussen!
  Ga je het stuccen zelf doen of laat je dat door een professional doen? Mocht dat laatste het geval zijn en je zoekt er nog een, kijk dan eens op deze site: http://www.stucadoor-weetjes.nl/informatie/stucwerk/stucwerk.html.

  Veel succes met klussen en aan het bijhouden van deze site!

 2. Vindt dit blog er overzichtelijk en rustig uitzien. Mijn complimenten.

 3. Het is nog steeds erg herkenbaar. ook al is deze theme een bekende, ik associeer hem gelijk met jou
  .-= Liesbethes laatste blog ..De lekkerste =-.

 4. Ik vind je blog altijd leuk uitzien en gezellig! Zelf ben ik van plan om ook te veranderen en heb mijnzelf 1 jan voorgenomen om dat EINDELIJK te gaan doen. (ieks… snel aan het werk)
  .-= lisaes laatste blog ..Terugblik 2009 =-.

 5. Weet jij eigenlijk wel wat niets doen en op je rug liggen is?
  .-= rob hamiltones laatste blog ..Sprookjes op het spoor =-.

 6. Maakt mij niet uit vind het sowieso al tof.

 7. Ik word gek van die sneeuwvlokjes…. is dit de blogmode nu ?
  .-= salty letterses laatste blog .. =-.

 8. Heel origineel ben ik ook niet en van html heb ik weinig kaas gegeten, dus laat ik het maar voor wat het is totdat iemand leuke idee heeft en het ook kan uitwerken voor me.

 9. Het voelt wel koud aan. Welke richting ga je op?
  .-= Brilliees laatste blog ..Ze maken het erger dan het is =-.

 10. Lekker doorpuzzelen tot je tevreden bent.
  Maar misschien leuk voor mijn geheugen om, door middel van screenshots, nog eens het verschil te laten zien, ik zou het nu zo 1,2,3 eventjes niet weten.

  Succes verder met het klussen, het wordt vast mooi!
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Tom Waits =-.

 11. Beetje verandering op zijn tijd kan helemaal geen kwaad!
  .-= Frank103es laatste blog ..Het afgeblazen foto-uitje =-.

 12. ziet er altijd goed uit hier,
  en dat wat jij te paars vindt vondt ik wel mooi………….

  succes met klussen
  .-= carlaes laatste blog ..reunie =-.

 13. Heel herkenbaar, ik kan ook alles wel maken, maar de creativiteit moet van een ander komen.
  .-= Gerhardes laatste blog ..Sleetjerijden =-.

 14. Ik vind het een mooie site, je gebruikt hetzelfde template als wij. Daar is heel veel mee mogelijk. Alleen die sneeuwvlokjes vind ik irritant, zo heeft een ieder zijn smaak.
  .-= Johnes laatste blog ..Koud He =-.

 15. Wat klussen betreft ben jij duidelijk van alle markten thuis, dat je daarbij elders inspiratie probeert op te doen, lijkt me geen probleem.
  .-= Jan K.es laatste blog ..Abstracties =-.

 16. Jouw log is altijd echt bVision vind ik, niet echt met andere te vergelijken
  .-= Chantales laatste blog ..Til Death =-.

 17. Stucwerk is vakwerk, net als grafisch, web, en software design.
  Het was me overigens niet opgevallen.
  .-= Redstares laatste blog ..Zonder titel =-.

 18. Door het bekijken (ipv afkijken) van diverse sites kan je natuurlijk wel ideetjes opdoen die je dan op je eigen manier vormgeeft. Het blijft leuk om sites te ontwerpen.

  Aan een huis blijf je werken, ik heb ook nog voor een aantal jaar klussen.

 19. Jij verveelt je nooit.
  Altijd wel wat te bouwen, te klussen, te hobbyen.
  Het ziet er hier prima uit..!!
  .-= marjolijnes laatste blog ..Dinsdag…. =-.

 20. Ik heb ook sneeuwvlokkies op mijn achtergrond! Geinig he?!
  En stuuken…. dat gaat voor mij een brug te ver…. bouwen… dat is me redelijk gelukt. Net als de voorstrijk!!

  Have fun met het “ontwerpen” van e.e.a.!!
  .-= sillymees laatste blog ..Welk cijfer had jouw jaar? =-.

Geef een reactie