Werken, maar dan anders
Werken, maar dan anders

Werken, maar dan anders

Voorlopig ben ik weer een paar dagen van het werken af. Ik mag voor mijn baas weer aan de slag met mijn hobby. Dit jaar iets anders dan voorheen. Ik heb een contract voor veertig uren per week, maar door enkele regelingen werk ik het komende jaar maar vier dagen per week en heb ik de woensdag vrij. Twee dagen werken, een kort weekend, dan twee dagen en een wat langer weekend, wie doet me wat. In principe is de woensdag voor klussen in en om het huis, al zal het met de verbouwing wel drie dagen thuis werken en vier dagen voor de baas hobbyen worden. De eerste dag van het jaar is het hier meestal handjes schudden tijdens de nieuwjaarstoespraak door onze directeur, maar dat mag de pret niet drukken. We zien wel waar het eh.. schip strand.

beer can car

23 Comments

 1. Spannend ook wel, of niet? Ik vond’t altijd erg fijn om de woensdagen vrij te zijn, was bij mijn vorige werk ook zo. Nu ’s middags wel thuis rond 14.00 uur, dus mopperen doe ik niet 😉
  Ben je op de vrije dagen nu steeds aan’t klussen dan?
  .-= Richtsjees laatste blog ..nog-es =-.

 2. En stranden zal het schip als je baas de voorspellingen van Nostradamus voor dit jaar in z,n nieuwjaars toespraak verwerkt. En zetten je collega,s en jij het op een zuipen.
  .-= Leibelees laatste blog ..Wit =-.

 3. Dat heb je aardig voor elkaar! Hier is doorgaans de dinsdag de vrije dag. Dan probeer ik ook de avond vrij te houden. Overdag een beetje werken aan m’n eigen administratie en in de avond gezellig met zoon een beetje Dr. Who kijken of zo.
  .-= Terrebeles laatste blog ..OV-Chipkaart =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.