Sixpack
Sixpack

Sixpack

Als je six-pack een beetje verworden is tot een vaatje met enige inhoud moet je langzaam eens iets eraan gaan doen. En ik weet, ieder pondje gaat door het mondje, maar al die pondjes zijn nog niet weg als er minder door dat mondje komt. Vooral mijn voorliefde voor Erdinger Weizen, mayonaise met frietjes, frikandellen speciaal, Martha’s warme hap tussen de middag en ga zo maar door zorgen ervoor dat die pondjes er sneller aan gaan dan eraf. En eh, dit was geen voornemen voor het nieuwe jaar, maar bittere noodzaak en ik ben dan ook ruim voor de start van het nieuwe jaar reeds begonnen met een aanval op dat tonnetje. Het zal wel nooit meer een sixpack worden, maar een tonnetje hoeft nou ook weer niet. Aan u de vraag, hoeveel (lege) blikjes budweiserbier zijn in de onderstaande Ford Mustang verwerkt? Deze auto is overigens niet door mij gemaakt, daar had ik te weinig six-packs voor.

credits: Jack Kirby

17 Comments

  1. In mijn hele familie vind je geen dunne mensen. Dunne mensen zijn niet gezellig, die maken zich alleen druk om wat ze eten. Overigens hebben mijn ouders de oorlog (horngerwinter) meegemaakt in Amsterdam, weggooien van eten doen ze niet en ook bij ons wordt nog steeds de pan leeg gegeten.

    Wat is er eigenlijk mis met een tonnetje?

    (hartklachten, dichtgeslibte aders??)
    .-= Frank103es laatste blog ..Over noodzakelijke aankopen =-.

  2. ria

    Ik hou het op 5000, hij is prachtig. Verder veel succes met het afvallen, gewoon eten en geen tussendoortjes, doen bij mij wonderen, een beetje extra bewegen daarbij en het moet bijna als vanzelf gaan. Of neem een jonge hond dat helpt ook šŸ™‚

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.