Twijfel
Twijfel

Twijfel(click picture) ’t gat

Even heb ik getwijfeld aan onze deskundig uitgezaagde muur, was die echt scheef of leek dat maar zo. Ik weet zeker dat H. en Me! het goed hadden uitgemeten. Wat is dan beter dan kijken, juist ja, meten. Om een ieder uit de droom te halen, ja ze zijn recht, beter zelfs dan verwacht. Ik heb aan beide zijden even de lange waterpas er tegenaan gehouden en het resultaat heb je ongetwijfeld al gezien. Ik ben tevreden. Nog meer tevreden ben ik over de inrichting van de eerste berging, de wasruimte. Gisteren heb ik daar nog een kastje gemaakt en opgehangen, en de inrichting nadert zijn voltooiing. Voor een drukke week was het daarna wel genoeg… tegen de avond heb ik de pijp aan Maarten gegeven. Het was mooi geweest voor een zondag.(click picture) ’t kasje

20 Comments

  1. De pijp aan Maarten geven betekent overlijden, maar aangezien je dit daarna nog geschreven hebt, mogen we aannemen dat dat figuurlijk bedoeld was. 😉 Of je blogt gewoon door vanuit het hiernamaals, dat kan ook. Och, maakt ook niet uit, zolang we maar op de hoogte blijven.
    .-= Irenees laatste blog ..Ver weg =-.

  2. Als je het gecontroleerd hebt, dan moet het goed zijn.
    Toch kon ik het niet laten om de vorige foto nog even te bekijken. Vreemd hoe onze ogen ons kunnen bedriegen, want die rechterkant lijkt nog steeds scheef te zijn …
    Mooi dat het opschiet. Succes verder!
    .-= Jan K.es laatste blog ..Zelfbediening =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.