Kennis(sen)
Kennis(sen)

Kennis(sen)

Soms is het hebben van kennissen belangrijker dan het hebben van kennis

Correct me! if I’m wrong, maar volgens mij heeft Nederland een kennissen economie, in plaats van een kennis economie. Je kunt tegenwoordig niet alles meer weten, als je maar weet waar je de kennis vandaan kunt halen, of dat je weet wie je de kennis kan leveren. Het hebben van de juiste kennissen is daarom heel belangrijk in je functioneren in deze maatschappij.
Want waar zouden we zijn als er geen Bram, of Eva, of de bekende Nederlanders Clown Bassie, Hans Kazen, Maud Mulder, Rob & Emiel, Tom Blom, Jacques Herb, Manon Thomas, Emile Ratelband, Kim Holland, Big Kelly, Ben Cramer en nog veel meer bekende Nederlanders zouden zijn die je de weg wijzen op je TomTom. Nergens toch… En af en toe parkeer ik al die kennissen even in de achterbak en doe ik lekker recalcitrant waar ik zelf zijn in heb.

Kennis

19 Comments

  1. Ik heb ‘Bassie’ wel eens gehoord, maar je kunt me van alles wijsmaken: het is geen Bassie, niet de echte bedoel ik.
    Mijn lief doet het al een jaar met Jan, Jan uit Belgie, ik vind het maar een vervelende vent. Gelukkig hoef ik hem maar zelden aan te horen…..

  2. Mijn jolige buurman constateerde dat storing van mijn pc aan toetsenbord lag, Geertje had nog een prima toetsenbord liggen, en R. bracht het allemaal in orde. Ik moest voor een expositie een kromme engelse tekst in goed nederlands vertalen, de kunst kent ook zijn vaktaal, dus ik bel Kwaster.Wat is een alleenstaande zonder zjin netwerk. Geef jij ook even je nummer, ik zit met vraag over mijn Micraatje.

  3. Misschien begrijp ik je blog verkeerd maar ik mocht corrigeren ;-)Netwerken is idd in onze maatschappij heel belangrijk geworden. Ik vind mijn weg het liefste samen met Eva, sterker nog wij zijn onafscheidelijk en samen komen wij er wel in Europa.
    .-= mikelodeones laatste blog ..Sale…. =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.