Ze willen het niet
Ze willen het niet

Ze willen het niet

Vorige week belde ik een oud ijzerhandelaar op met de vraag of hij wat materialen zoals een oude airco, een afvoerdroger en wat ander ijzer kon gebruiken. Ja hoor, hij zou komen, niets van gezien. Gisterochtend verschillende oud metaalhandelaren gebeld met de vraag of ze er wat mee konden. Maar niemand wilde de moeite doen om het te komen halen. Ik had me er al bij neergelegd dat het een extra rit naar het milieupark zou worden. Ook niet erg, maar op woensdag is dat van ons dicht en moeten we naar Brunssum, en aangezien iedereen dan daar naartoe gaat is het er altijd superdruk. Aan de overzijde stond de huurbaas van een aantal panden bij ons in de straat net op het punt weg te rijden toen me in de gedachte schoot dat die wel eens iemand kon weten die dat zou komen ophalen. En je gelooft het of niet, als hobby had die met de buurman van hem een oud metaalhandel. In de loop van de middag was ik een hele hoop rommel kwijt.

oud ijzer

19 Comments

  1. Zo iemand heb ik als buurman gehad, daar werden regelmatig aanrechtbladen en kachelpijpen en zo op de oprit gekieperd, die ging hij dan in het weekend achter het huis aan stukken zagen. Lekker geluidje. Gelukkig is het je buurman niet en jij bent je rommel kwijt.
    .-= aarghes laatste blog ..Bel de fenolijn! =-.

  2. Da’s mazzel! Mijn moeder kon indertijd haar nog vrij goede en niet zo oude wandmeubel niet kwijt in de nieuwe woning. Zij belde dus de mensen van de kringloopwinkel. Blijkt dat die niet komen als “die arme jongens” een trap op moeten lopen om gratis meubels op te halen. Of we de kast maar even zelf wilden brengen? De groeten! Dacht’t dus effe van niet, he…lui tuig.
    .-= Terrebeles laatste blog ..AANVALLUH =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.