Zeven kleuren stront
Zeven kleuren stront

Zeven kleuren stront

Toe ik gisteren het bericht las dat een automobilist beschoten was na een wat onhandige afslag manoeuvre op de A12 dacht ik even dat kan niet waar zijn. Er zal maar zo’n zwarte ASO-bak naast je komen rijden en je kijkt in de loop van een vuurwapen. Volgens mij schijt je zeven kleuren stront en durft niet eens naar een kenteken te kijken van die auto. Want als je al voor zoiets gaat schieten, wat moet het dan zijn als je het kenteken doorgeeft van die gast. Zeker als je al een aantal luchtgaten extra in je auto hebt. Met privacygevoelige gegevens wordt toch al niet al te goed omgesprongen en voor je het weet staat die gast aan je voordeur, want houdt er rekening mee dat die jouw kenteken wel heeft. Maar goed, in een land waar zelfs hulpverleners niet meer veilig zijn kan dit er ook wel bij. Straks zijn we hier zelf een “Klein Afghanistan”. En dan wordt het onderstaande voertuig, een Russische SUV wellicht een optie.

Russische SUV

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.