Audi
Audi

Audi

Dat is even schrikken als je als Audi-rijder naar het plaatje onder kijkt, maar zo erg is het niet. Het enige wat van Audi is , is het logo, voor de rest niets. Het is een stijlontwerp van een Russische ontwerp- en architectuurstudent, Alexey Bykov. Het model, de Quattroflex is dan ook niet bedoeld als conceptcar voor Audi, maar gewoon als studieobject. Toch zitten er wat interessante snufjes in, zoals de elektrische aandrijving op de wielen en de cilindrische vorm waaruit het koetswerk bestaat. Ik zeg hier koetswerk, want kijk maar eens hoe de cilinders aan elkaar vast zitten. Alleen is dit een koets die van lente kan veranderen. Sturen doe je met de joystick in het midden. Je hebt geen pedalen meer nodig, een kind kan de was doen.(click picture) Quattroflex

Lees meer op: obviousmag.org

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.