Bier uit blik
Bier uit blik

Bier uit blik(click picture) Blikken auto’s ©topgear.com

Natuurlijk kun je lege blikjes gewoon weggooien. Maar er zijn mensen die dat eeuwig zonde vinden, zelfs bier zijn gaan drinken om aan lege blikjes te komen. En geeft toe, het is een leuke hobby, van leeggedronken blikjes auto’s maken. Niet zoals in een van mijn eerdere logjes, een complete auto, waarvoor ca 5000 blikken bier nodig waren (Ria had dat geloof ik goed gegoogled…). Maar van die kleine schaalmodellen. En het ziet er nog professioneel uit. Deze afbeeldingen komen van de Top Gear site van Australie af. Maar er zijn zelfs sites waarop je de complete bouw-beschrijvingen kunt downloaden kopen. Kopen doe je natuurlijk niet als er prima afbeeldingen op die site staan. De hobby is uiteraard die voorbeelden nabouwen. Maar, alle gekheid op een stokje, ik denk dat ik die van mij maar van Colablikjes maak…(click picture) Blikken auto’s ©topgear.com

21 Comments

  1. eleonora

    is er ook een duidelijke beschrijving hoe je het moet maken
    ..vind het ook leuk tassen te maken met de lipjes,,,
    alleen de lipjes zijn zo snel op

  2. In Afrika en Azie kom je overal deze prachtige kunstig gemaakte dingen tegen, ook andere (gebruiks)voorwerpen als dienbladen ed. Van afval een nieuw product maken, je moet er maar opkomen :-)Mocht iemand het willen proberen, lief is dol op bier uit blik en wil ze vast bewaren.
    .-= mikelodeones laatste blog ..Stevia, een waar wonder… =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.