Ze willen niet… in Maastricht
Ze willen niet… in Maastricht

Ze willen niet… in Maastricht

Gatverpieleke, het is de laatste keer dat ik een apparaat in een winkel koop. Ik doe het niet meer. Onze Home Cinema vertoonde de laatste tijd wat nukken, wilde niet alle CD’s en DVD’s afspelen en het werd tijd dat er in ieder geval weer een DVD speler kwam. Een hele nieuwe Home cinema is ons te duur en we waren op zoek naar een relatief goedkope Blue Ray speler. En die hadden we gevonden… Bij Mediamarkt in Maastricht. Maar wat we ook probeerde, we mochten hem niet kopen, het eerste mediamarktmannetje was geen verkoper, het tweede mediamarktmannetje was toch echt met een klant bezig die alleen wat info wilde, het derde mediamarktmanetje hoorde niet bij die afdeling terwijl hij wel daar aan het werk was, en zo ook voor het vierde mediamarktmannetje. U begrijpt dat mijn bloed op dat moment het kookpunt bereikte. En dan is het mis. Weg dus daar en geloof me, daar kom ik nooit weer. Dat was dus op zaterdag. Gisteren even naar Roermond, daar was dezelfde speler bij de mediamarkt niet te krijgen, maar wel wat schets onze verbazing, bij Electro World. Die in hetzelfde pand zit, en nog goedkoper ook dan in Maastricht. Volgens de consumentenbond is dit de speler die we moeten hebben en na de eerste twee films zijn we dolenthousiast over Blue Ray. Ik hoop dat de LG BD 370 minimaal even lang meegaat als de oude DVD speler. Dan duurt het nog een hele tijd en kopen we dan wel een nieuwe Home Cinema set. En, btw, ik heb vakantie… en A, moet werken.

LG

20 Comments

 1. Mediamarkt is waradeloos. Vorige keer website gekeken, zie ik het product staan, ga er heen, mannetje met klant bezig, ik vraag tussen door waar is de kodak zi8, hij zegt hebben we niet, helemaaaaal geen kodak. Ja sure!
  Nog geen week later vol op reclame voor zi8.
  Maar idd beter niet meer daar komen 🙂

  fijne vakantie, geniet!
  .-= lisaes laatste blog ..Twitterveiling voor Haeti =-.

 2. Dit soort zaken koop ik alleen nog bij web winkels. Het scheelt namelijk nog wel wat Euro,s. En ben ik in staat tot het aanschaffen van het duurdere segment voor een prijs die je normaliter voor de mindere klasse al kweit bent in de gewone winkels.
  .-= Leibelees laatste blog ..Bleu en andere kleuren =-.

 3. Ik kan het me helemaal voorstellen, als een winkel mij tegenstaat ben ik er ook klaar mee.
  Ik wil snel en doeltreffend winkelen, en er niet een heel gedoe om hebben.
  Maar goed, het is je gelukt!
  .-= Renesmurfes laatste blog ..NEE =-.

 4. Het is of ik mijn eigen verhaal lees …
  Onze homecinema weigerde ook steeds meer DVD’s en CD’s af te spelen. En dus ben ik eind vorige jaar afgereisd naar de Mediamarkt in Leeuwarden. Keuze genoeg, maar de homecinema die ik in gedachten had, kon ik niet vinden en het personeel had geen tijd voor me. Uiteindelijk ben ik bij een kleine, maar gerenommeerde zaak hier in de buurt terechtgekomen waar ze het gewenste apparaat met BluRay wel hadden. We zijn er erg content over!
  .-= Jan K.es laatste blog ..Winter in de Kale Duinen =-.

 5. Mooi dingetje, die LG, wij hebben net ook e.e.a. aan ons home-cinema vervangen… een Dune Mediaplayer annex BlyRay/DVD en er komt nog een Humax HD recorder/receiver… en een Soundbar voor heerlijk geluid… wij zijn er klaar voor
  .-= Chantales laatste blog ..Monchichi =-.

 6. Tsja, Mediamarkt is niet de plek waar je moet zijn voor klantgerichtheid. Wij wachten even met overstappen van soort kijkschijfje. Nog even en dan komt de DVD “Next Generation” uit. Vooralsnog gebruiken wij de computer als DVD-speler. De televisie is tevens computer-monitor. Wat heel handig is bij de reclame-bloken van de commerciele zenders. In die 7 minuten kun je prima even je e-mail checken of reageren op een weblog…Ook handig vanwege de ruimte: Met 38 vierkante meter in totaal te besteden scheelt het enorm om een halve vierkante meter te kunnen uitsparen.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Giebelen =-.

 7. Hetzelfde heb ik meegemaakt met mijn eerste (en laatste) bezoek aan de Mediamarkt in Heerlen. Je was er toen zelf bij. Daar kom ik dus ook nooit meer. In Maastricht hebben ze me tot nu toe nog niet zo het bloed onder de nagels uit gehaald. Maar als je nog echt als klant behandeld wil worden, dan moet je eens naar Duitsland in Herzogenrath naar de Mediamarkt gaan, daar ben je dus nog echt Herr oder Frau Kunde. Je kunt zeggen van Duitsers wat je wil maar je bent er als klant nog Kenig. En wat Duitsers betreft, geen oude koeien uit de sloot halen. We kunnen ze 1974 toch onderhand wel vergeven. 😉

  .-= Frank (IkFotograag)es laatste blog ..Een tafelstatief =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.