Wie zijn kont verbrandt moet op de blaren zitten
Wie zijn kont verbrandt moet op de blaren zitten

Wie zijn kont verbrandt moet op de blaren zitten

Een klein zinnetje in een van de reacties zette mij gisteren toch aan om nog wat verbeteringen op mijn site aan te brengen voordat de site voor mij af is. Oke, een beetje cosmetica, en de hulp van Annetanne, die over een andere versie van een plugin beschikte dan waar ik mee aan het werk was, loste het probleem op. Verder ziet u voor iedere headline nu een klein logo staan waarin bVision wordt weergegeven. een grote V met een kleine b waarin een oog is verwerkt. Je moet toch wat met een druilerige rustdag. Daarnaast draait hier nu ook de nieuwste versie van Athualpa. Aan dat laatste heb ik nog even het nodige moeten verbouwen voordat het geheel naar mijn zin was. Ze verzinnen iedere keer wat anders waardoor het net even wat anders werkt dan verwacht. En vandaag uiteraard weer verder met de (werk)vakantie. Ik begin te wennen aan het leven als bouwvakker…

Me!

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.