Software – Photoshop Elements 8
Software – Photoshop Elements 8

Software – Photoshop Elements 8

Toevallig kreeg ik vandaag een folder in de handen van een leverancier in software. Daar stond een advertentie in voor het leveren van Photoshop Elements 8 voor een prijs van rond de vijfennegentig euro, een programma dat ik voorheen veel gebruikte, maar destijds niet legaal in mijn bezit was gekomen. Dat moet beter kunnen dacht ik en ben dus destijds overgestapt op legale software, of freeware programma’s. Niet dat die beter zijn, maar je kunt niet van iemand verlangen dat die tegen de prijzen die hier gevraagd worden voor software, een complete bibliotheek opbouwt. Een zoektocht op het internet vandaag leverde echter interessante aanbiedingen op. Ik ben nu in het bezit van een volledig legale versie van Photoshop Elements 8, inclusief alle licenties, met nummer en al voor de prijs van 20 euro. En zowel in het Nederlands alsook in het Engels te installeren. Voor dit soort prijzen wil ik wel legale software kopen. En speciaal voor Frank, die hier ook wekelijks op de woensdag een log neerzet, Adobe Lightroom kost daar 40 euro. Als iemand de link wil hebben, no problemo, gewoon even in je commentaar zetten en ik stuur hem je toe. Mensen die hier komen via een zoekopdracht, jammer, de link is alleen voor de mij bekende lezers, die sinds vandaag allemaal aan de rechterzijde in mijn (google)readerslijst staan.

Me!

24 Comments

 1. Bedankt voor het aanbod, maar ik ga er niet op in. Ik heb een oude CoralDraw, FotoFiltre, FotoSmart van HP, FotoEdit en MS Paint op m’n Laptop. Allemaal legaal. Eigenlijk gebruik ik hoofdzakelijk MS Paint omdat die simpel en goed doet wat ik wil. Gif-animanities doet ie niet, daarvoor wijk ik uit naar CoralDraw. Niet dat ik daar in teken, dat doe ik in Paint en de resultaten plak ik in CoralDraw achterelkaar. CoralDraw vind ik net als de FotoSmart-meuk vrijwel niet te gebruiken. Je zoekt je het lebberis naar een functie.

  Ik heb trouwens ook nog Draw in OpenOffice zitten. Daar ben ik nog niet aan begonnen. Het lijkt op AutoCAD, waar ik wel ervaringen mee heb, maar die ik voor mijn thuisgebruik ook niet echt nodig heb. Zeker niet sinds ik de gemeentelijke AutoCAD-tekeningen alleen nog maar in PDF krijg.

  Ik denk dat heel veel mensen iets als FotoShop hebben, maar als ik de websites bekijk, dan zie ik daar weinig resultaat van terug.
  .-= Xiweles laatste blog ..Jan-26: 1353 Tirol =-.

 2. Nee, ik hoef je linkjes niet :-), maar ‘k vind het heel erg lief van je. Ik ben helemaal tevreden met mijn Gimp met Raw-plugin, en bovendien… Photoshop en Lightroom willen niet draaien op mijn OS ;-).
  Maar ik ga wel eens naar die Darkroom kijken waar Terrebel het over heeft!

  (Ook bij mij geen illegale software, geen illegaal gedownloade muziekjes… op mijn laptop!)
  .-= AnneTannees laatste blog ..Onze Eik e Our Oak =-.

 3. Ik heb elements 6 (legaal) maar kom er helaas nauwelijks aan toe om het te gebruiken, dus ik wacht nog maar even met de aanschaf van elements 8, maar mocht het ooit zo ver komen dan meld ik me, vast bedankt!
  groetjes,
  Elmar

 4. Hier Ubuntu. Zat ik nog op Windows, dan had ik mij volgaarne aangemeld als link-ontvanger. Voor Linux is er ondermeer Darkroom en wie weet wat nog meer. Moet mij nog eens goed gaan verdiepen in fotobewerking en dan kijken wat ik precies nodig heb. Komt tijd, komt raad.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Staan =-.

 5. De prijzen zijn vaak te hoog om elke nieuwe release legaal aan te schaffen. Wij merken dat bijv. met Magix VideoDeluxe, we slaan meestal een of twee versies over en schaffen dan weer eens een nieuwe, legale aan…
  .-= Chantales laatste blog ..Discovery =-.

 6. Ik kan eerlijk zeggen dat er geen illegale software om m’n laptopje staat. Maar ja, onder linux is dat makkelijk te realiseren natuurlijk. 😉
  Freeware software zitten vaak ook goede programma’s tussen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.