Software – Photoshop Elements 8

Toevallig kreeg ik vandaag een folder in de handen van een leverancier in software. Daar stond een advertentie in voor het leveren van Photoshop Elements 8 voor een prijs van rond de vijfennegentig euro, een programma dat ik voorheen veel gebruikte, maar destijds niet legaal in mijn bezit was gekomen. Dat moet beter kunnen dacht ik en ben dus destijds overgestapt op legale software, of freeware programma’s. Niet dat die beter zijn, maar je kunt niet van iemand verlangen dat die tegen de prijzen die hier gevraagd worden voor software, een complete bibliotheek opbouwt. Een zoektocht op het internet vandaag leverde echter interessante aanbiedingen op. Ik ben nu in het bezit van een volledig legale versie van Photoshop Elements 8, inclusief alle licenties, met nummer en al voor de prijs van 20 euro. En zowel in het Nederlands alsook in het Engels te installeren. Voor dit soort prijzen wil ik wel legale software kopen. En speciaal voor Frank, die hier ook wekelijks op de woensdag een log neerzet, Adobe Lightroom kost daar 40 euro. Als iemand de link wil hebben, no problemo, gewoon even in je commentaar zetten en ik stuur hem je toe. Mensen die hier komen via een zoekopdracht, jammer, de link is alleen voor de mij bekende lezers, die sinds vandaag allemaal aan de rechterzijde in mijn (google)readerslijst staan.

Me!

24 Comments

 1. Bedankt voor het aanbod, maar ik ga er niet op in. Ik heb een oude CoralDraw, FotoFiltre, FotoSmart van HP, FotoEdit en MS Paint op m’n Laptop. Allemaal legaal. Eigenlijk gebruik ik hoofdzakelijk MS Paint omdat die simpel en goed doet wat ik wil. Gif-animanities doet ie niet, daarvoor wijk ik uit naar CoralDraw. Niet dat ik daar in teken, dat doe ik in Paint en de resultaten plak ik in CoralDraw achterelkaar. CoralDraw vind ik net als de FotoSmart-meuk vrijwel niet te gebruiken. Je zoekt je het lebberis naar een functie.

  Ik heb trouwens ook nog Draw in OpenOffice zitten. Daar ben ik nog niet aan begonnen. Het lijkt op AutoCAD, waar ik wel ervaringen mee heb, maar die ik voor mijn thuisgebruik ook niet echt nodig heb. Zeker niet sinds ik de gemeentelijke AutoCAD-tekeningen alleen nog maar in PDF krijg.

  Ik denk dat heel veel mensen iets als FotoShop hebben, maar als ik de websites bekijk, dan zie ik daar weinig resultaat van terug.
  .-= Xiweles laatste blog ..Jan-26: 1353 Tirol =-.

 2. Nee, dank u, ik red het prima zonder.
  Maar fijn dat je dat zo mooi voor elkaar hebt gekregen.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Yes of nein =-.

 3. Linux Kubuntu heeft daar GRATIS software voor. Hoef je ook niets meer uit te geven.
  .-= Brilliees laatste blog ..Iets met 4G =-.

 4. Tot nu toe ben ik nog steeds het meest bezig met Paintshoppro dit is de kans dus om het te proberen dan. Heb ik wel 40 euro voor over.
  .-= Liesbethes laatste blog ..Gedichtendag 2010 =-.

 5. Voor 20 euro lust ik ook wel een legale versie van photosjop, maar ik vermoed dat het gaat om een downloadversie op 1 april……
  .-= Frank103es laatste blog ..Dinsdagavondtreinen en woensdagmorgenfietsen =-.

 6. Heel erg leuk toch, CS4 is echt nog erg prijzig. Ik werk zelf met PaintShopPro. Nog bedankt voor de link in de sidebar, ga even bij andere mensen kijken die je daar heb staan.
  .-= Lisaes laatste blog ..eIk heb mijn diplomae =-.

 7. ohhhhhh ja graag die link, elements heb ik zelf maar lichtroom staat op mijn verlanglijstje
  🙂
  .-= carlaes laatste blog ..cursus en update =-.

 8. Nee, ik hoef je linkjes niet :-), maar ‘k vind het heel erg lief van je. Ik ben helemaal tevreden met mijn Gimp met Raw-plugin, en bovendien… Photoshop en Lightroom willen niet draaien op mijn OS ;-).
  Maar ik ga wel eens naar die Darkroom kijken waar Terrebel het over heeft!

  (Ook bij mij geen illegale software, geen illegaal gedownloade muziekjes… op mijn laptop!)
  .-= AnneTannees laatste blog ..Onze Eik e Our Oak =-.

 9. Ik heb elements 6 (legaal) maar kom er helaas nauwelijks aan toe om het te gebruiken, dus ik wacht nog maar even met de aanschaf van elements 8, maar mocht het ooit zo ver komen dan meld ik me, vast bedankt!
  groetjes,
  Elmar

 10. Ik gebruik GIMP maar kan natuurlijk altijd even kijken naar die link van je. 🙂
  .-= Johnes laatste blog ..In een Rijtuigie =-.

 11. Ik werk met Elements 6 (legaal), maar een stapje vooruit naar versie 8 is nooit weg, zeker niet als het voordelig kan.
  Adobe Lightroom gebruik ik (nog) niet, maar wat niet is, kan nog komen …
  .-= Jan K.es laatste blog ..Winterse zonsondergang =-.

 12. Hier Ubuntu. Zat ik nog op Windows, dan had ik mij volgaarne aangemeld als link-ontvanger. Voor Linux is er ondermeer Darkroom en wie weet wat nog meer. Moet mij nog eens goed gaan verdiepen in fotobewerking en dan kijken wat ik precies nodig heb. Komt tijd, komt raad.
  .-= Terrebeles laatste blog ..Staan =-.

 13. Wel lezer van dit blog maar geen reageerder. In principe zou je mij de link dus niet sturen. Ten zij je met je hand over je hart strijkt natuurlijk… 🙂

 14. Dank dat je deze link met ons wilt delen.
  Ik was zelf ook al aan het neuzen naar aanbiedingen.

  Fijne dag,
  .-= Angeles laatste blog ..leg het hart.. =-.

 15. Gaaf zeg, zo zal ik ook graag wel willen betalen voor het originele, veel plezier er mee.

 16. De prijzen zijn vaak te hoog om elke nieuwe release legaal aan te schaffen. Wij merken dat bijv. met Magix VideoDeluxe, we slaan meestal een of twee versies over en schaffen dan weer eens een nieuwe, legale aan…
  .-= Chantales laatste blog ..Discovery =-.

 17. Ik heb geen een software programma illegaal draaien. Wel was mijn Lightroom duurder, maar ja, je kunt niet alles hebben.

 18. Ik kan eerlijk zeggen dat er geen illegale software om m’n laptopje staat. Maar ja, onder linux is dat makkelijk te realiseren natuurlijk. 😉
  Freeware software zitten vaak ook goede programma’s tussen.

 19. ik zoek ook altijd freeware programs, maar da’s niet altijd makkelijk om vinden. Er zit veel brol tussen maar soms ontdek je een parel.
  Daarom nooit te vlug betalen is mijn advies.
  .-= franckyes laatste blog ..Het bed =-.

 20. Ja, dat linkje wil ik wel graag.
  Fijne dag vandaag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Lekker….. =-.

 21. Ik sta jammer genoeg niet in je lijstje, maar jij wel al jaren in de mijne. Telt dat ook?
  Ik zou Robert graag verrassen met een legale versie van bovengenoemde progjes…

  jolanda/ jufjojo / jojootje
  .-= jojootjees laatste blog ..Ro en zijn reenie =-.

 22. laat maar komen die link, 40 euri heb ik er wel voor over
  .-= Frank (van ikFotograag.nl)es laatste blog ..Niet wakker maken =-.

 23. Ik heb het ook op deze manier met nummer in het nederlands, er wordt veel gerommeld in dat spul

Geef een reactie