Der letste…
Der letste…

Der letste…

Ongelooflijk wat gaat dat snel als je vakantie hebt en aan het klussen bent. Vandaag is alweer de laatste vakantiedag en moet ik zien dat ik wat zaken afrondt zodat mijn vrouw in het weekend weer kan wassen. De tussenmuur staat, de tegels liggen erin en zijn gevoegd, alleen nog in het weekend wat glasblokken plaatsen, om nog wat daglicht te vangen als dat er is. En dan gaan we gewoon weer verder op woensdag en in de weekends. Maar voor nu hou ik even de pin erin. Af en toe even rust en tijd voor wat anders moet je ook inbouwen. Een beetje fun moet kunnen op deze vrijdag, tenminste de lach op het gezicht van deze dame zegt dat ze er ook van genoten heeft. Ik vraag me af of ze ook zo naar huis rijdt.

Me!

20 reacties

  1. Als jouw vrouw zo thuis zou komen, onder de modder..dan zal een wasje draaien wel erg handig zijn.
    Haar gezicht spreekt boekdelen…ze heeft plezier en daar gaat het om. Tijd voor fun en ontspanning moet er zeker zijn.

    Geniet van het vrijdag-gevoel,
    Liefs, Angel
    .-= Angeles laatste blog ..leg het hart.. =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.