vijfendertig jaar
vijfendertig jaar

vijfendertig jaar

Vijfendertig jaar geleden zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Net droog achter de oren, nog niet helemaal volwassen, maar we wilden zo graag na bijna vijf jaar verkering. Om dit feit te vieren zijn we afgelopen vrijdag met de kinderen uit eten geweest. Je hoeft tegenwoordig niet meer naar Italie, of Griekenland om eens lekker te kunnen eten. Het restaurant van onze keuze was Balkan restaurant Macedonie in Margraten. Een aanrader, niet het vluchtige en drukke, maar gekozen is daar voor de gasten. Een tafel per avond, en dat mag ik wel… Vandaag genieten we nog wat na, en morgen is het vakantieleven weer achter de rug en kunnen we weer met een gerust hart aan het werk en op weg naar de volgende vijfendertig jaar.

Me!

23 Comments

 1. Gefeliciteerd, er zijn er niet veel die dat halen. Gemiddelde kind voelt zich anno 2010 heel achtergesteld bij zijn klasgenootjes die allemaal wel gescheiden ouders hebben en dus 2 keer 2 weken op vakantie mogen, 2 spelcomputers hebben en 2 keer sinterklaas, kerst en verjaardagen vieren.
  .-= Frank103es laatste blog ..Over sterren en verzamelingen =-.

 2. Mooi Me! Mijn felicitaties aan jou en familie.
  Geweldig om dit te vieren. Uit eten, altijd feest! Mits alles meezit natuurlijk. Fijn dat het een leuk etentje is geworden.
  Wens jullie nog veel liefdevolle jaren met elkaar.

  Liefs, Angel
  .-= Angeles laatste blog ..goede moed =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.