Delicious troubles, my Dell.

Delicious slaat in dit geval op mijn nieuwe laptop. Jarenlang hebben we een grote kast in onze woonkamer gehad waar mijn Pc’s en printers is stonden. Prima, maar als je nagaat dat er daarnaast permanent nog twee Pc’s staan in onze woonkamer en dat daardoor de ruimte in de kamer toch wel enigszins beperkt wordt is het logisch dat daarover wordt nagedacht. Daarom hebben we besloten om mijn ruimtevreter op te geven en de kast te vervangen door een laptop. Een aanbieding van Dell met 4 gigabyte aan geheugen en in een mooie pacific blue uitvoering voor een minimaal prijsje heeft ons doen besluiten om af te zien van een gedeelte van de verbouwing van de woonkamer. Het klinkt gek, maar een investering die geld spaart, maar ook geld kost. De Laptop moeten we zelf betalen, terwijl we de aanpassingen van de hypotheek hadden kunnen doen. Maar ook aan de laptop moet ik klussen. Het omzetten van alle programma’s die ik gebruik valt wel mee. Het meeste is open source, en het recent aangeschafte PS Elements leverde helemaal geen problemen op. Gelukkig ben ik na enige enge ervaringen een echte back-up man en heb overal alles dubbel staan. Daarnaast is de oude pc noch kapot of versleten, dus daar kan ik altijd op terugvallen. Al staat hij straks in de berging. Goh, wat heb ik een luxe problemen…, of ik zit binnenkort ook onder in de berging

Me!

18 Comments

 1. Mijn pc is 9 jaar oud, zo traag als een slak bij het opstarten, maar daarom doe ik hem nog niet weg. Jasper heeft een redelijk nieuwe. Misschien ooit een laptop voor Eva, maar dat is toekomstmuziek.
  .-= franckyes laatste blog ..De Ontknoping =-.

 2. Ik ben erg benieuwd naar de ervaringen met de dell laptop, heb gekeken naar de netbook, ziet er ook goed uit. En als je in deberging beland is het nu wel verbonden met de buitenwereld.
  .-= lisaes laatste blog ..Ites complicated =-.

 3. ha, een Dell!!
  volgende x als je een Dell wilt…. kan ik je misschien nog aan wat korting helpen!!

  By the way…. hier ook overal laptops (Dell natuurlijk) maar hier struikel je met regelmaat over de laptoptassen die her en der in de kamer rondslingeren!!

  Have Fun!!
  .-= sillymees laatste blog ..Het kabinet gaat vallen? =-.

 4. tjonge al die dingen die je nog moet doen om alles erin te krijgen.
  hoe dan ook gefeliciteerd met je aanschaf, mooi kleurtje 😉

 5. Wij hebben er destijds (ook?) voor gekozen om een van de staande systemen om te ruilen voor een laptop. Nooit spijt van gehad!!
  .-= Richtsjees laatste blog ..kleur & fleur & bakplezier =-.

 6. Ik dub al twee jaar over de vraag of ik het met mijn laptop kan doen, dan kan idd de grote PC opgeruimd worden, maar ik kan maar geen beslissing nemen.
  .-= hansckees laatste blog ..PLUK DE DAG =-.

 7. Beter een lellebel in saint tropez dan een dell in limburg?
  (Wim Sonneveld: Josefien)
  .-= Frank103es laatste blog ..Woensdagmorgenfietsen =-.

 8. hi hi,
  ik denk dat jij binnenkort in de berging zit met je mooie nieuwe laptop
  🙂
  .-= carlaes laatste blog ..donderdag =-.

 9. Wat een mooie aankoop heb je gedaan zeg. Pacific blue, klinkt een beetje als vakantie niet? Ik zag dat ik de verjaardag van je lief gemist heb. Wil je haar alsnog namens mij feliciteren alsjeblieft?
  .-= Tinekees laatste blog ..Liefde is…updaten en bijpraten =-.

 10. Hey Backup man, die Dell wil ik ook wel:)
  .-= Liesbethes laatste blog ..Hup Erica! =-.

 11. Met zo’n mooie blauwe Dell lukt het allemaal vast wel. 🙂
  .-= Jan K.es laatste blog ..Wak =-.

 12. Dell is een uitstekend merk. Bij ons op het werk was het hele serverpark van Dell.
  .-= Johnes laatste blog ..De Kat van Simon =-.

 13. drie in 1 kamer is wel wat veel, zeker als daar dan ook nog zitplaatsen bij horen. Wie weet is het volgend jaar allemaal weer anders 😉

 14. Lekker op bank zitten met laptop op schoot, gezellig.
  – en handig als je op pad moet.

  Succes ermee, liefs,
  .-= Angeles laatste blog ..liefde.. =-.

 15. Mijn vaste pc omruilen voor een laptop is het laatste wat ik zou doen. Maar dat ben ik.

 16. Veel plezier met je nieuwe Laptop, maar de hypotheek betaal je normaliter ook zelf. Alleen doe je er 30 jaar over. Wat het OS betreft was er maar “Lightroom” voor Linux, want zelfs “Bibble Pro 5” redt het niet eens, voor zover ik voorlopig kan vaststellen.

  .-= Frank (van ikFotograag.nl)es laatste blog ..Niet wakker maken =-.

 17. Een dell werkt prima…als hij het doet…haha.
  Nee hoor, hij doet het echt weer goed.
  Fijne dag.

 18. Ik gebruik ook een dell. Met windows7, maar echt snel is toch wel Kubuntu.
  .-= Brilliees laatste blog ..Inkijk weer =-.

Geef een reactie