Delicious troubles, my Dell.
Delicious troubles, my Dell.

Delicious troubles, my Dell.

Delicious slaat in dit geval op mijn nieuwe laptop. Jarenlang hebben we een grote kast in onze woonkamer gehad waar mijn Pc’s en printers is stonden. Prima, maar als je nagaat dat er daarnaast permanent nog twee Pc’s staan in onze woonkamer en dat daardoor de ruimte in de kamer toch wel enigszins beperkt wordt is het logisch dat daarover wordt nagedacht. Daarom hebben we besloten om mijn ruimtevreter op te geven en de kast te vervangen door een laptop. Een aanbieding van Dell met 4 gigabyte aan geheugen en in een mooie pacific blue uitvoering voor een minimaal prijsje heeft ons doen besluiten om af te zien van een gedeelte van de verbouwing van de woonkamer. Het klinkt gek, maar een investering die geld spaart, maar ook geld kost. De Laptop moeten we zelf betalen, terwijl we de aanpassingen van de hypotheek hadden kunnen doen. Maar ook aan de laptop moet ik klussen. Het omzetten van alle programma’s die ik gebruik valt wel mee. Het meeste is open source, en het recent aangeschafte PS Elements leverde helemaal geen problemen op. Gelukkig ben ik na enige enge ervaringen een echte back-up man en heb overal alles dubbel staan. Daarnaast is de oude pc noch kapot of versleten, dus daar kan ik altijd op terugvallen. Al staat hij straks in de berging. Goh, wat heb ik een luxe problemen…, of ik zit binnenkort ook onder in de berging

Me!

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.