Ach, je moet toch wat op maandag
Ach, je moet toch wat op maandag

Ach, je moet toch wat op maandag

Gisteren was een lekker relax dagje. Niet veel meer gedaan dan af en toe gekreund van de spierpijn. Niks meer gewent dus. Het boven mijn macht werken was toch wat veel van het goede voor mijn oude botten. Maar goed een dagje rust hoort er ook af en toe bij. En dan heb je weer eens tijd om alle updates en zo aan te pakken. Onderwijl vond ik het onderstaande figuurtje. U hoeft niet te raden wat het is, want als er er op klikt kunt u zien waarvoor het gemaakt is. Dat spaart mij de moeite om in een later log een uitleg te geven. Kort maar krachtig dus vandaag. Hier moet u het mee doen.


Zet mij maar op de (wijn)fles...

19 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.