Kruidendans
Kruidendans

Kruidendans

Ieder jaar als het voorjaar uitbreekt krijgen we de kriebels in de buik en moet het terras achter weer worden voorzien van wat nieuwe planten. Niet van alles tegelijk, maar beetje bij beetje. Zo waren we deze week bij Intratuin in Maastricht en konden het niet nalaten om de eerste verse kruiden mee te nemen. Kruiden vind ik heerlijk, omdat ze als je buiten komt een heerlijke geur verspreiden die me meteen doet terugdenken aan onze vakantie in Toscane. De geur van lavendel, majoraan, tijm, basilicum, oregano het hoort er gewoon bij. En met deze hoge temperaturen moet dat kunnen. Het leuke is daarbij dat deze verse planten een fris groene kleur hebben die goed passen bij mijn voorjaarsgevoel. Voorjaarsmoeheid ken ik niet, ik wordt nu pas wakker uit mijn winterslaap.

Me!

18 Comments

  1. Heerlijk, verse kruiden! Geven inderdaad zo’n lekker zomers tintje aan de maaltijd, of in de lucht als je er even met je hand doorheen gaat. Maar ik zet ze eerst nog maar even in de vensterbank.
    .-= aarghes laatste blog ..Malm =-.

  2. Het lijkt me nog iets te vroeg om nu al aan het planten te slaan, maar daar in het zuiden is het natuurlijk al een stuk warmer! 🙂
    Geniet van je kruiden Me!
    groetjes en een fijn weekend!
    Elmar

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.