printerperikelen
printerperikelen

printerperikelen

Ik heb mijn mooie Dell Laptop niet voor niets gekregen. Daarvoor moet ik mijn PC kast inleveren. en daar stond onze inmiddels zwaar versleten HP OfficeJet G55 te wachten op alweer een nieuwe set cartridges. Mijn dochter heeft voor haar studie echt wel een printer nodig en we waren ons al af aan het vragen hoe we deze behoefte gestalte konden geven. Maar eerst even naar het Office Centre voor die cartridges. Bijna honderd euro voor een paar vervangende cartridges of iets meer dan honderd euro voor een nieuwe HP OfficeJet met wifi aansluiting. De keuze was snel gemaakt, en ik weet heus wel dat de bijgeleverde cartridges maar voor de helft gevuld zijn. Maar het is wel de ideale oplossing op dit moment. Dat ik een hele zaterdagavond bezig ben geweest om alles op zijn plaats en aan het werk te krijgen is maar bijzaak. We hebben nu een apart printhok waar alles mooi en wireless staat opgesteld. Ook mijn Foto-printer moet daar nog een plaatsje krijgen.

Me! from bVision

20 Comments

  1. Je hebt je winterstop toch wel goed gebruikt. De boekenplank is mooi geworden, en ja als dan het een en ander geraliseerd is, komen de kriebels van niet langer kunnen wachten om weer aan de hobby te gaan als vanzelf.
    .-= hansckees laatste blog ..BOEKTHERAPIE =-.

  2. Het is natuurlijk bijna voordeliger om een nieuwe gecombineerde printer/scanner aan te schaffen dan de cartridges voor zulke apparaten. Die inktpatronen zijn dan ook veel te duur. Daar zou eens een onderzoek naar ingesteld moeten worden. Prijsafspraken en andere maffiose praktijken zullen daarin snel aan de oppervlakte komen.
    .-= Leibelees laatste blog ..Een irritante tomaat =-.

  3. Vorige week ook een Wifi printer gekocht, bij dezelfde leverancier. Onze eisen voor de printer waren eenvoudig: veul inkt in de cartridges en Wifi. Het is een HP officejet Pro 8000 geworden. Voldoet aan al onze eisen, heeft ook nog een mogelijkheid voor dubbelzijdig printen en de cartridges zijn voldoende gevuld voor ons om een jaar te printen. En voor nieuwe cartridges hoef je geen persoonlijke lening af te sluiten. De installatie was verder ook een “stuk taart”

    .-= Frank (van IkFotograag.nl)es laatste blog ..Niet wakker maken =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.