printerperikelen

Ik heb mijn mooie Dell Laptop niet voor niets gekregen. Daarvoor moet ik mijn PC kast inleveren. en daar stond onze inmiddels zwaar versleten HP OfficeJet G55 te wachten op alweer een nieuwe set cartridges. Mijn dochter heeft voor haar studie echt wel een printer nodig en we waren ons al af aan het vragen hoe we deze behoefte gestalte konden geven. Maar eerst even naar het Office Centre voor die cartridges. Bijna honderd euro voor een paar vervangende cartridges of iets meer dan honderd euro voor een nieuwe HP OfficeJet met wifi aansluiting. De keuze was snel gemaakt, en ik weet heus wel dat de bijgeleverde cartridges maar voor de helft gevuld zijn. Maar het is wel de ideale oplossing op dit moment. Dat ik een hele zaterdagavond bezig ben geweest om alles op zijn plaats en aan het werk te krijgen is maar bijzaak. We hebben nu een apart printhok waar alles mooi en wireless staat opgesteld. Ook mijn Foto-printer moet daar nog een plaatsje krijgen.

Me! from bVision

20 Comments

 1. We kunnen niet zonder een printer. Dat blijkt alweer. HP drukt lekker af. Maar hun scanners zijn echt waardeloos.
  .-= Brilliees laatste blog ..Hoe erg het ook mag zijn =-.

 2. Dat is de ellende met de huidige printers.
  De printer kost niets allen de cartridges betaal je je blauw aan.

 3. Printers, altijd leuk als ze het doen
  .-= Teunes laatste blog ..Daar is ie weer:-) =-.

 4. Ziet er indrukwekkend uit! Nooit meer nieuwe cartridges, gewoon altijd een nieuwe printer en de oude dan bij het grofvuil. Dat zal ze leren, die fabrikanten.
  .-= R van InRes laatste blog ..Hoe het in 2010 was =-.

 5. Flitsend apparaat. ik zal binnenkort ook eens om iets anders kijken, want mijn printer doet onder Windows7 niet meer alles wat hij ooit wel deed …

 6. Je hebt je winterstop toch wel goed gebruikt. De boekenplank is mooi geworden, en ja als dan het een en ander geraliseerd is, komen de kriebels van niet langer kunnen wachten om weer aan de hobby te gaan als vanzelf.
  .-= hansckees laatste blog ..BOEKTHERAPIE =-.

 7. Mooi apparaat!
  Veel plezier met de nieuwe printer!
  groetjes,
  Elmar

 8. Mooi apparaat, heeft hele gezin lol van toch.
  Het verdient zich zelf terug.

  Fijne zondag, liefs,
  .-= Angeles laatste blog ..buitengewoon samenspel.. =-.

 9. tja dat is vervelend die cartdridges zijn duurder dan de printer.
  ik heb geluk dat ik alles op mijn werk kan uitprinten.

  maar je hebt wel een hele mooie aangeschaft
  .-= carlaes laatste blog ..weekend en vlindergids =-.

 10. Mooi ding is dat. Ik heb een hp psc all in one printer, scannen en kopieren
  .-= Liesbethes laatste blog ..Papa was a rolling stone =-.

 11. Mijn G55 heeft ook zijn beste tijd gehad. Maar ja, ik heb ‘m dan ook al vanaf begin deze eeuw. (Als dat nog niet oud klinkt?)

 12. Het is natuurlijk bijna voordeliger om een nieuwe gecombineerde printer/scanner aan te schaffen dan de cartridges voor zulke apparaten. Die inktpatronen zijn dan ook veel te duur. Daar zou eens een onderzoek naar ingesteld moeten worden. Prijsafspraken en andere maffiose praktijken zullen daarin snel aan de oppervlakte komen.
  .-= Leibelees laatste blog ..Een irritante tomaat =-.

 13. Nou, wat dit aangaat heb jij met jouw professionele achtergrond wel een dikke voorsprong op mij. Best handig!
  .-= rob hamiltones laatste blog ..‘Mijn leven’ =-.

 14. Mijn HP doet het nog uitstekend, maar voor een set cartridges betaal ik nog wel een klein vermogen.
  .-= Johnes laatste blog ..Nepkaas =-.

 15. Met HP printers alleen goeie ervaringen. met de prijs van de cartridges weer wat minder natuurlijk.
  Mooi apparaatje.
  .-= Frankes laatste blog ..Voor wie het zich mocht afvragen: =-.

 16. ik heb een HP officejet van 5 jaar die het nog probleemloos doet.

 17. Vorige week ook een Wifi printer gekocht, bij dezelfde leverancier. Onze eisen voor de printer waren eenvoudig: veul inkt in de cartridges en Wifi. Het is een HP officejet Pro 8000 geworden. Voldoet aan al onze eisen, heeft ook nog een mogelijkheid voor dubbelzijdig printen en de cartridges zijn voldoende gevuld voor ons om een jaar te printen. En voor nieuwe cartridges hoef je geen persoonlijke lening af te sluiten. De installatie was verder ook een “stuk taart”

  .-= Frank (van IkFotograag.nl)es laatste blog ..Niet wakker maken =-.

 18. Wat een verbouwing allemaal teweeg brengt…..toch mooi allemaal nieuwe speeltjes..!!
  Geniet er van.

 19. Het zijn ondingen om aan de praat te krijgen, ik had er ook eentje, en die deed het even, en daarna weer niet.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Nog een keer =-.

Geef een reactie