Mijn Foto
Mijn Foto

Mijn Foto

Het bedrijf waarvoor ik werk geeft op regelmatige basis een bedrijfsblad uit Synergiek, deze maand staat een foto van van Me! op de voorpagina, gemaakt op onze urbextocht naar Montzen in Belgie. verder staat er een door Frank geschreven artikel met foto’s van Frank en Me! in het blad zelf. Zo maak je promotie voor de activiteiten van de fotoclub. Het is niet de eerste keer dat er foto’s van ons instaan, maar deze vind ik zelf ook heel geslaagd. Steeds vaker worden we gevraagd om activiteiten te fotograferen en daar sluit onze cursus natuurlijk ook mooi op aan. Aanstaande zondag zitten we met de groep op locatie ergens in Nederland, voor die Belgen uiteraard een uitje…

Me! from bVision

14 Comments

  1. Ik heb slecht een keer in een personeelsblaadje gestaan. Van m,n toenmalige werkgever PolyGram. In het kader van OR verkiezingen. Ik scoorde daar behoorlijk mee volgens de PR meneer van Polygram, Jan Rubinstein en broer van die overleden bekende zus.
    .-= Leibelees laatste blog ..De nieuwe werkpaarden =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.