Sprookjesslot
Sprookjesslot

Sprookjesslot

sprookjes

Gisteren kon u hier lezen dat ik rond de ruenes van kasteel Schaesberg liep. Ik dacht dat dit een oude vesting was, maar nee, dat bleek niet zo te zijn. Want bijna aan het einde van mijn tocht werd mijn aandacht getrokken door iets anders. Elfenbankjes naar ik dacht, maar wat was dat, ja, daarboven in het hoekje, iets paarsigs. Prompt daarop stond deze heldhaftige dame haar sprookjesslot te verdedigen. Geschrokken deed ik een stap terug en bood haar een plaatsje aan in mijn strijdros, waar de door de zon verwarmde binnenzijde lonkte. En daar staat zij nu, fier rechtop in de bekerhouder, te wachten op onverlaten die haar, of mijn strijdros willen schaken. Denk eraan, het is een pittige tante die de muren van haar sprookjesslot heeft opgegeven door bij Me! in dienst te treden. Ik ben wel benieuwd of ze vanmiddag ook van een stuk warme vis kan genieten of dat ik ermee om de oren wordt geslagen. (de plaatjes zijn aanklikbaar voor een groter resultaat)


sprookjes

14 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.