Sprookjesslot

sprookjes

Gisteren kon u hier lezen dat ik rond de ruenes van kasteel Schaesberg liep. Ik dacht dat dit een oude vesting was, maar nee, dat bleek niet zo te zijn. Want bijna aan het einde van mijn tocht werd mijn aandacht getrokken door iets anders. Elfenbankjes naar ik dacht, maar wat was dat, ja, daarboven in het hoekje, iets paarsigs. Prompt daarop stond deze heldhaftige dame haar sprookjesslot te verdedigen. Geschrokken deed ik een stap terug en bood haar een plaatsje aan in mijn strijdros, waar de door de zon verwarmde binnenzijde lonkte. En daar staat zij nu, fier rechtop in de bekerhouder, te wachten op onverlaten die haar, of mijn strijdros willen schaken. Denk eraan, het is een pittige tante die de muren van haar sprookjesslot heeft opgegeven door bij Me! in dienst te treden. Ik ben wel benieuwd of ze vanmiddag ook van een stuk warme vis kan genieten of dat ik ermee om de oren wordt geslagen. (de plaatjes zijn aanklikbaar voor een groter resultaat)


sprookjes

14 Comments

 1. leuke meid, kan je haar achteraf opbergen in een schoenendoos.
  .-= franckyes laatste blog ..Decibels for sale =-.

 2. Een reencarnatie van catootje in het kleine peugeotje?
  .-= hansckees laatste blog ..I.M.VOORBIJ =-.

 3. In de bekerhouder! Moet ze niet aan een touwtje, lekker bungelen voor de voorruit?
  .-= aarghes laatste blog ..Eenmalig =-.

 4. Ik hoop dat je geen spijt krijgt dat je deze pittige dame hebt meegenomen Me! 😉
  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 5. Wat een gezellig weekend zul jij hebben met deze extra dame in je leven, hihi. Grappig verhaal. Was leuk om te lezen.
  .-= Tinekees laatste blog ..Kleuren =-.

 6. Wat leuk die paarse dame! Een lekker visje ga ik zo ook kopen en een haringkie voor mijn vader, neem ik iedere week voor hem mee.
  .-= Liesbethes laatste blog ..Graffity Boomgaardhof =-.

 7. Dat is nog eens een bijzondere ontmoeting.
  Smakelijk visje en een goed weekend gewenst met de dames.

 8. Ha, weer lekker aan de vis vandaag… hier wordt het shoarma in de avond…

 9. Haha geweldig! Maar uhhh vond A. het wel okay, een extra dame in huis??

  Geniet van de heerlijke vrijdag,
  Liefs,
  .-= Angeles laatste blog ..dan mis ik je.. =-.

 10. Beter 1 elf in de hand dan 10 in de lucht 😉
  Mooi gedaan!

 11. Haha…mooi, je merkt het vanmiddag wel of je visje gewaardeerd wordt.
  Smakelijk en werk met zin.
  Op naar een goed weekend.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Soms helpt mopperen…. =-.

 12. Dus je hebt haar eigenlijk gekidnapt? Is dat trouwnes een knotwilg?
  .-= Redstares laatste blog .. =-.

 13. Oei! Geen ruzie met die dame. Tenzij je graag verliest…Bijzonder fraaie foto’s!
  .-= Terrebeles laatste blog ..OV-Chipkaart =-.

 14. Als je maar toestemming hebt, dan vind ik het goed.
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Streetview =-.

Geef een reactie