Seminar
Seminar

Seminar

Meer dan dat ik gisteren op een door STEPCO georganiseerd seminar in Roermond was heb ik vandaag eigenlijk niet te melden. Niet dat het niet interessant was, maar meer omdat de inhoud wel zo specifiek ICT technisch was dat u dat waarschijnlijk niet interesseert. Citrix, VDI, Windows 7 desktop, VMWare, Res Powerfuse, Symantec, Cisco en ga zo maar door. Leuk is het wel dat je op die bijeenkomsten weer eens met je concollega’s kunt overleggen hoe op hun bedrijf de vlag hangt en wat de te verwachten ontwikkelingen zijn. Een lekkere lunch erbij, en de monden gaan vanzelf open. Netwerken noemen ze zoiets. Vandaag dus even bijpraten op het werk voordat het weekend weer begint. Als we nou eens met z’n allen duimen voor een mooi lenteweekend, dan heb ik er ook plezier van.

Me! from bVision

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.