Chaos in Limburg
Chaos in Limburg

Chaos in Limburg

In de ochtend en vroege avond is het momenteel hier in de buurt een complete chaos. Dit wordt veroorzaakt door het compleet afzetten van een gedeelte van de N281, de stadsautoweg Heerlen. Je komt in de ochtend de stad niet meer uit, en in de avond de stad niet meer in. Het is gewoon een zootje wat de provincie ervan gemaakt heeft. Ik weet natuurlijk ook wel dat het vernieuwen van een wegdek makkelijker is als er geen verkeer overheen gaat, maar ze hadden het volgens mij ook per rijstrook kunnen uitvoeren. Nu zoekt het verkeer zich een weg langs alle sluipwegen, die dan ook onmiddellijk muurvast staan. Onderstaand plaatje geeft al aan dat we dat hier niet gewend zijn. En ik waag te betwijfelen of de inzet van verkeersregelaars in deze een toegevoegde waarde heeft. b.t.w. de tafel die we tijd geleden gekocht hebben is ook aangekomen. heel mooi, maar eerst stoelen erbij voordat die op de foto mag.

Me! from bVision

21 reacties

 1. Het prachtigste wat ze in de jaren negentig ooit verzonnen hadden waren die politieagenten die langs de snelweg stonden te zwaaien naast een file auto’s, of ze misschien wat door wilden rijden… Mijn God, wat moet je je dan nutteloos voelen.

 2. Hou op schei uit. Vandaag een tochtje naar Alkmaar gemaakt. Op de terugweg 2 en een half uur over gedaan. Het zijn toch maar 132 kilometers. Grote delen stapvoets gereden. Dus niet alleen in het zuiden is het een zootje.
  .-= Johnes laatste blog ..Rotterdam =-.

 3. Erg vervelend zo’n verkeerschaos als je daar in de buurt werkt/woont.
  Al zeker sinds januari is de weg in Heerlen erg bobbelig omdat ze de bovenste laag asfalt verwijderd hebben.
  Vorig weekend was ik weer in Heerlen en zag nog geen verschil. Is dat de N281 waar je over spreekt? Ik vind dat NL altijd vrij vlug is met zijn wegwerkzaamheden maar deze vind ik toch ook al lang duren.
  .-= Daisyes laatste blog ..Disneyland Parijs I =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.