Katten in de reclame
Katten in de reclame

Katten in de reclame

Als je alle producenten van kattenvoer moet geloven is het einde zoek. Dus maakt iedereen reclame op zijn eigen manier. De methode die Wiskas hierbij hanteert vind ik eigenlijk best wel grappig, Holland kat tallent. Eerlijk is eerlijk de foto kreeg ik van Frank en vind hem schitterend. Hij bedacht een een prima bijschrift bij, weet u een beter…

Ze likken de bodem uit de bak
Ze likken de bodem uit de bak

19 reacties

  1. Omdat ik graag films kijk, en het ook super irritant vind dat een film bij de commerciele omroep zo vaak onderbroken wordt met reclameblokken die ook nog veel te lang duren, ze tegenwoordig ook nog, heel irritant, soms een deel van een lopende film met reclame bedekken, heb ik de commerciele omroep opgegeven en heb een abonnement op filmnet genomen. Ut kost een poar cente mar dan hedde ok wa.

   @Commerciele omroep: lekker Puh!

   .-= Frank (van IkFotograag.nl)es laatste blog ..Picasa nog beter! =-.

 1. De reclames van verreweg de meeste producenten van kattenvoer zijn misleidend. Ze proberen ons wijs te maken dat het met zorg en liefde is gemaakt voor het welzijn van deze harige, spinnende miauwers. Men vergeet erbij te vermelden dat deze beestjes er ook behoorlijk ziek van kunnen worden. Blaasgruis bijvoorbeeld voor de katers.
  .-= Leibelees laatste blog ..Een einde van een tijdperk =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.