Geslaagd…

Geslaagd…

Yippie, we zijn geslaagd in het vinden van de leukste badkamermeubelen van heel de euregio Maas-Rijn. Voor je een badkamer gaat renoveren moet je uiteraard eerst weten wat je er neer gaat zetten, waar je het neer gaat zetten, voordat je aan de slag kan. En als je weet welke kleuren kun je daarna gaan uitzoeken welke kleuren tegels erbij passen en ga zo maar door. Na weken van wikken en wegen hebben we gisteren de knoop doorgehakt en mooie nieuwe badkamermeubelen besteld. Wel nog even acht weken levertijd, maar dat mag de pret niet drukken. Ik heb niet eens een foto, want wat wij wilden hebben staat niet eens in de catalogus. En wat erin staat heeft niet de goede kleur. Op de foto de serie Esprit home van Puris. De collectie waaruit ook die van ons afkomen. En ja, t.z.t . verschijnen de foto’s vanzelf. De kleur die we hebben uitgezocht is antraciet grijs met hoogglans bordeaux rode deuren.

Badmeubel Esprit home van Puris

19 Comments

  1. ‘k Wist dat een buitenkeuken erbij hoort, maar een buiten-badkamer ook? Tjonge ik loop hier in dubbel opzicht achter 🙂

    Maar eh, lekker gevoel Sjoerd, dat je nu die knoop ook hebt doorgehakt. Wat moet je nu de komende 6 weken nog uitvoeren?!
    .-= Richtsjees laatste blog ..’s ochtends vroeg =-.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: