Voldaan
Voldaan

Voldaan

Heerlijk was het gisteren, Niet alleen het weer, maar ook de kluswerkzaamheden liepen voorspoedig. Zodoende hadden we nog even tijd om naar het tuincentrum te gaan en nog wat bloeiende planten in te slaan. Eigenlijk gingen we alleen voor gazonmest, maat je weet hoe dat gaat. voor je het weet heb je de kar vol en nog geen gazonmest. Daarvoor moest ik dus weer terug de winkel door. Achterom bloeit de kleine vorig jaar aangeplante prunus weelderig, en tot onze verbazing hebben we nu ook nog een bloeiende kers staan. we hadden het vreemde boompje, wat inmiddels een meter of 4 hoog is wel zien staan in de tuin, maar het had nog nooit een bloemetje laten zien en stond op de nominatie van als ik erbij kom gaat die eruit. Nu dus niet. Hij bloeit wat aarzelend, deze eerste keer, maar wel met mooie witte bloemetjes. Wild of niet, welk type, geen idee, maar hij mag nog even blijven tot de buren gaan klagen omdat hij te dicht bij de erfafscheiding staat. Wat mij betreft mag het vandaag weer zo’n dag zijn.

Kersenboom

20 reacties

  1. Ook wij waren zondag bij een tuincentrum, iets wat voor mij letterlijk een kadootje is! Ook wij kwamen voor gazonmest en graszaad, maar juist die beide zaken waren er niet. Naja, dat moet dan maar bij de fixet of zo gehaald. Heb ik weer eens wat te doen!
    .-= Richtsjees laatste blog ..schatten =-.

  2. ria

    Het was heerlijk vandaag, maar voor mijn gevoel een beetje teveel in de auto gezeten, soms kom je daar niet onderuit. Tuincentra’s kan ik makkelijk door, ik heb gewoon geen plek meer en voor de zomerbloeiers vind ik het net nog wat te vroeg.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.