Het zit erop
Het zit erop

Het zit erop

De laatste les van de fotocursus voor gevorderden deel 1, hebben we gisteren met het ontvangen van een getuigschrift afgesloten. Op de valreep nog wat aardige technieken geleerd om foto’s net dat beetje extra te geven voor je gaat afdrukken. De avond werd afgesloten met een heuse fototentoonstelling waarop de diverse deelnemers hun foto’s moesten presenteren. En daarbij vielen we echt niet uit de toon bij de beoordeling. Veel woorden zal ik er nu niet aan vuil maken, want, als je om half zeven in de ochtend vertrekt en om een uur of twaalf terug bent uit Belgie heb je nog maar een ding in je kop, slapen, en dat ga ik nu ook doen. Maar wel nog een foto van de presentatie van vanavond erbij. Dat is traditie toch… en u mag erop klikken voor een grotere afbeelding.


Fotocursus Syntra

15 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: