Aan de rand van het autokerkhof
Aan de rand van het autokerkhof

Aan de rand van het autokerkhof


autokerkhof

Ik kan me me deze zin herinneren als de start van een liedje, het ging verder met : stond een oude chevrolet. Hoe het verder ging weet ik niet meer. maar dat schoot me te binnen toen ik van de week van Roermond naar Sittard reed op de N271 ter hoogte van Linne. In een flits zag ik een oud afgetakeld DAFje staan. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid en ik draaide met een U-turn om poolshoote te gaan nemen. Achter een heg, verscholen tussen de bomen stonden een tiental oude DAFjes in een nog redelijke staat. Wel vies en vuil, maar niet echt weggeroest. Wellicht van een liefhebber. Geen mens te zien uiteraard, anders had ik dit kunnen vragen. Vreemd is het wel. De foto’s als bewijs, en wellicht weet iemand, of leest iemand hier, die er meer vanaf weet.


autokerkhof

22 Comments

  1. Arco Bot

    Het was allemaal van een gepassioneerd Daf verzamelaar. Veel van de auto’s zijn voor onderdelen gebruikt. Enkele staan er vandaag de dag nog! De eigenaar heeft er ook verkocht of gerestaureerd en rijd nog dagelijks in een Dafje. Ik koop nog wel eens onderdelen bij “Henk”. Want ik rijd zelf een zeldzame Daf 46 station voor de hobby.

  2. Succes met je zoektocht naar de eigenaar. Op de bovenste foto staat een huis, had je het daar niet kunnen vragen? Gewoon aanbellen en je presenteren als autoliefhebber, grote kans dat je nog een leuk gesprek krijgt ook. Groetjes, Catherine.
    .-= Catherinees laatste blog ..Vlinderfotoes =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.