De Belgen
De Belgen

De Belgen

In de multiculturele werkomgeving waarin ik werk is het natuurlijk gebruikelijk dat er over en weer wel eens een mop wordt verteld. Deze kwam van een van onze Belgen:

Een Nederlander en een Belg lijden schipbreuk vlakbij een eilandje met kannibalen, waar ze even later aanspoelen. Ze worden gevangen genomen en het stamhoofd roept onmiddellijk in de pan met die twee. beiden hebben daar uiteraard geen zin in en vragen wat ze moeten doen om eruit te blijven. De Belg moet 100 bessen gaan zoeken en gaat meteen op pad. Na enkele uren komt hij terug met honderd bessen en het stamhoofd zegt stop ze maar een voor een in je kont, en als je waagt om te lachen ga je alsnog in de pan. de belg begint een voor een de bessen in zijn gat te stoppen en bij nummer 99 begint hij gierend te lachen. De hele stam roept onmiddellijk in de pan, in de pan. Het stamhoofd loopt op hem af en vraagt hem waarom hij begon te lachen. Zegt de Belg: Ik keek naar de rand van het bos en zag daar die Nederlander aankomen met honderd kokosnoten.

Belgenland

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.