Mooi he, Laverda

Laverda

Bijgaande foto’s kwam ik tegen op zuzutop.com zonder woorden alleen maar om naar te kijken en niet eens een mooie vrouw erbij.

Laverda

Laverda

17 Comments

 1. Ik snap ‘m; de linkerkant is voor rokers.
  .-= Fruttekoekes laatste blog ..Kalmukkie =-.

 2. Ik vraag me af wat de reden is om zoiets uit te vinden. Wel apart…

 3. Nou, wat een raar geval! Dus de bestuurder zit buiten in regen en wind en de rest lekker binnen. Met elkaar communiceren kan alleen via de telefoon? Nee, dit zal nooit in produktie genomen worden. Wel mooi rood!

 4. Koop dan gelijk een auto, zou ik zeggen, dan kan de bestuurder tenminste ook binnen zitten.

 5. Dat is toch wel iets bijzonders, en valt lekker op!
  .-= Renesmurfes laatste blog ..Uit die brand =-.

 6. Dat heeft een mooie vrouw toch ook helemaal niet nodig… 😉
  Ik dacht ook eerst dat er een auto achter een motor stond, moest echt twee keer kijken!

 7. Heel apart!
  Ik vind het razend knap dat een ‘amateur’ zoiets weet te bedenken en uit te voeren.

 8. Soms zijn er vormgevers in de automobiel-industrie die werkelijk een creatief geestesproduct weten te creeren. Dit is er een goed voorbeeld van. Nu maar hopen dat de techneuten zonder creativiteit die in dienst zijn van de RDW en moeten beslissen of dit prachtexemplaar voldoet aan hun normen om toegelaten te worden op de Nederlandse wegen.
  .-= Leibelees laatste blog ..Tuin der Lusten =-.

 9. Apart… Ik dacht eerst dat er een auto achter stond.
  .-= ioones laatste blog ..Etiquette =-.

 10. Wel heel apart, maar ook heel ongezellig lijkt me. En erg eng (klein), als je geen claustrofobie hebt dan krijg je het wel als er in zit. Waarbij ze voor mij een grote schoenlepel nodig hebben om me er in en uit te krijgen 😉

  .-= Frank (van IkFotograag.nl)es laatste blog ..Picasa nog beter! =-.

 11. Ik snap hem niet helemaal (Belg zeker?;-))
  .-= V.es laatste blog ..La Douce France =-.

 12. ja…………….
  super mooi, echt mijn ding
  🙂
  .-= carlaes laatste blog ..90 dagen rookvrij =-.

 13. Een luxe uitvoering van een motor met zijspan, ik vind het wel grappig.

 14. Nee, is niet echt mijn smaak, maar dat mag he.
  fijne zaterdag.
  .-= Marjolijnes laatste blog ..Zaterdag…. =-.

 15. Apart is het zeer zeker wel. Mooi vind ik het niet.
  .-= Redstares laatste blog ..Onderhoud =-.

 16. Deze plaatjes hebben geen mooie vrouw nodig. Prachtige combi dit!!!
  .-= Frankes laatste blog ..5 Mei =-.

Geef een reactie