Mooi he, Laverda
Mooi he, Laverda

17 Comments

  1. M

    Nou, wat een raar geval! Dus de bestuurder zit buiten in regen en wind en de rest lekker binnen. Met elkaar communiceren kan alleen via de telefoon? Nee, dit zal nooit in produktie genomen worden. Wel mooi rood!

  2. Soms zijn er vormgevers in de automobiel-industrie die werkelijk een creatief geestesproduct weten te creeren. Dit is er een goed voorbeeld van. Nu maar hopen dat de techneuten zonder creativiteit die in dienst zijn van de RDW en moeten beslissen of dit prachtexemplaar voldoet aan hun normen om toegelaten te worden op de Nederlandse wegen.
    .-= Leibelees laatste blog ..Tuin der Lusten =-.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.